HomeХороскопГодишен хороскоп - Зодия „Дева“

Годишен хороскоп – Зодия „Дева“

Годишен хороскоп

За Девите годината бележи връх в кариерното развитие и личния живот. Ще има големи промени в работата, които ще станат причина за финансова стабилност и успех. Промените са започнали още през ноември предишната година. Девите трябва да заложат на способността да вземат информирани и обмислени решения и да разчитат единствено на рационалността си. Рискът да преследват мечта, да отстъпват пред изкушения, е много голям, но те не бива да се поддават. Важно е да не търсят оправдания, да бъдат честни – както със себе си, така и с другите. Само при това условие годината ще бъде много успешна за тях. Способността за преодоляване на проблеми в комуникацията с колеги, началници и приятели ще помогне да се преодолеят конфликти. Доброто самочувствие и оптимизмът ще подтикнат Девите към смели решения.

Характеристика на Девите

Девите са хора здравомислещи и спокойни, и тези характерни за тях особености ще бъдат полезни при вземането на важни решения. Те ще бъдат на ниво и като част от професионални екипи, и като част от семейството. Годината е характерна с изоставянето на страхове и комплекси. Представителите на зодията ще разкрият творческите си възможности и ще изпитат удоволствието от практикуването на ново хоби.

Финансов хороскоп

Няма да има лесни пари за Девите, всички приходи ще бъдат плод на усилен труд. При правилно разпределение на финансите периодът ще бъде стабилен, комфортен, без притеснения. Тези, които имат собствен бизнес, трябва да инвестират в неговата модернизация, защото новото оборудване ще повиши производителността на труда и логично ще доведе до по-добър финансов резултат. Девите могат също да наемат на работа нови, по-силни и компетентни служители. Периодът от май до ноември е благоприятен за стартиране на проекти. В същото време Девите могат да сменят работни места, както и местожителства. Някои ще обмислят участие в проекти в чужбина, ще подпишат договор и ще заминат в странство. Тези, които работят в областта на информационните технологии и иновациите, ще имат късмет.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за Девите е особено впечатляващ за представителите на зодията, които не са обвързани. По-рано сдържани, те ще се превърнат в страстни и романтични партньори, готови за вълнуващи любовни истории. Пролетта ще бъде богата на познанства, през лятото ще се оценяват възможностите, а през есенните месеци Девите ще направят избор измежду различни партньори. При постоянните двойки всичко ще бъде хармонично. Свободните Деви ще се радват на нови познанства, романтика и приключения.

Семеен хороскоп

Поради влиянието на Уран е вероятен брак с човек от друга държава. За семейните двойки не се предвижда нищо изключително. Брачните партньори, един от които е Дева, ще имат хармонични отношения в силна и добре изградена връзка. Те ще проумеят, че не искат да променят нищо, защото са заложили на най-важното: стабилността, взаимното разбирателство и уважението един към друг. Двойките, които са имали проблеми помежду си, ще се опитат да подобрят отношенията си. Най-добри периоди за това са април, летните месеци и началото на есента. Повечето представители на зодията ще достигнат ново ниво на отношенията си с важните за тях хора.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ