HomeХороскопГодишен хороскоп - Зодия „Риби“

Годишен хороскоп – Зодия „Риби“

Годишен хороскоп

Рибите всъщност са щастливците в зодиака тази година. Най-вече благоприятното влияние ще усетят родените в първото десетдневие на зодиакалния период. Те имат невероятната способност да помагат и да получават помощ, а това е от съществено значение за сбъдването на всичките им планове. Чакат ги смяна на позицията, местоработата и сферата на дейност. Не бива да отказват изгодни оферти.
Поставени в центъра на събитията, Рибите трябва да следят за външния си вид, да спортуват, да се грижат за себе си. Мнозина ще сменят имиджа си, и то успешно.
Хобитата и творчеството ще разкрият още по-пълно техния потенциал и ще ги радват с много позитивни емоции.

Любовен хороскоп

Усещането за влюбване ще посети необвързаните Риби. Те определено ще имат много потенциални брачни партньори. През лятото е вероятно Рибите да се претоварят емоционално. Трябва да почиват повече, да спят по-дълго и да спазват режим на хранене. Всички тези фактори ще се отразят благоприятно върху физическото и психичното им здраве.
Те чакат щастливи промени, романтични преживявания, много любов, подаръци и взаимност. Необвързаните ще срещнат сродна душа, обвързаните партньори ще укрепват връзката, което ще се отрази много благоприятно на отношенията им. Рибите ще могат ясно да кажат какво е приемливо за тях и какво е извън обхвата на позволеното.

Финансов хороскоп

Постигането на успех е възможно само, ако Рибите работят в екип. Необходимо е да определят нови приоритети в работата и финансите. Могат да решат въпроса за стартиране на собствен бизнес. Нужно е да се занимават с личностно развитие и да пестят пари. Основните спътници на Рибите ще бъдат интуицията, чувствеността и мъдростта. Те ще обгърнат лицето на водния знак с аура на чаровност. Могат да използват това, за да спечелят съмишленици и силни покровители.
Рибите не бива да се страхуват от временни трудности, а да ги преодоляват, като не бъдат слабоволеви.

Здравен хороскоп

Стресът и чувството за вина ще отстъпят на заден план, а благополучието ще зарадва Рибите с прилив на оптимизъм и енергия. Мнозина от тях ще се възстановят от дълготрайни заболявания, ще се ръководят от по-здравословни схващания за начин на живот и ще намерят баланс. Необходимо е да се откажат от лошите привички, да развият добри навици и да започнат да се грижат за тялото си.

Семеен хороскоп

Семейните двойки могат както да се разпаднат поради дългосрочни проблеми в брака, така и да преживеят обикновена криза. Всичко зависи от Рибите, от тяхната интуиция и умение да разговарят с партньора. Тези, които живеят в щастлив брак, ще се занимават с подобряване на дома. Не бива да се страхуват от промяната: всичко, което ще се случи в семейния им живот, ще бъде към по-добро. Добре е родителите да живеят някъде наблизо. Хубаво би било Рибите да отделят повече време за тях, да се вслушват в съветите им и да се научат на смирение. Ако решат да се преместят да живеят на ново място или да пътуват, Рибите ще срещнат нови приятели.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ