HomeХороскопГодишен хороскоп - Зодия „Телец“

Годишен хороскоп – Зодия „Телец“

Годишен хороскоп

Телците през тази година ще надмогнат любовните авантюри и ще бъдат предпазливи във финансовите дела. Доминиращи ще станат семейството и отговорността към хората. Телците ще загърбят старите си навици и недостатъци.
Прословутото им желание да похапват повечко носи рискове за здравето им и ще ги принуди да преминат на диета, за да си осигурят по-здравословен живот. Агресивността им ще отстъпи на добротата и състраданието. Телецът ще увеличи интелектуалната си активност и ефективността си. Ще прави усилия да усвоява нови неща и да се развива. Чувството на оптимизмът и убедеността в собствения успех ще го тласнат към постигане на целта и няма да позволят да загуби силата на духа си. Толерантността и деликатността ще помогнат да постигне успех.

Финансов хороскоп

Финансовото положение ще се окаже впечатляващо. Големи печалби, бонуси и подаръци ще заменят периодите на доста ограничени парични ресурси. През август мнозина ще поемат рискове и ще инвестират в нов проект, както и ще започнат да изкарват пари от хобито си. Има реални шансове за подписване на споразумение за бизнес-сътрудничество, както и сключване на изгоден договор с чуждестранни партньори. За да подобрят финансовото си положение, се налага Телците да разширят хоризонтите си. За постигане на тази цел трябва да се договорят за повишение на заплатата или да обмислят предложения за нова работа. Има смисъл да положат усилия в търсенето на допълнителни доходи. До края на годината дори заелите пасивна позиция на стабилност в работата и бизнеса, ще видят добри резултати във финансовия сектор. Годината се характеризира с финансови успехи.

Любовен хороскоп

Има шанс Телците да срещнат любим човек и това важи дори за онези, които по принцип са разочаровани от любовта. Двойките, които са вървели към ръба на пропастта, допускайки лъжи и предателства във връзката, може да се разделят. Ако са честни и откровени и работят за укрепване на духовната и физическата си връзка, ще останат заедно. Повечето от свободните представители на знака ще намерят партньор. Отделни Телци ще решат да останат свободни, наблягайки на самореализацията и постигането на по-висок житейски и социален статус.
Характерните за Телеца консерватизъм и постоянство ще отстъпят място на силно изразеното желание за промяна в начина на живот, храненето и развлеченията. Предишният опит вече няма да работи, необходимо е да се усвоят нови знания и умения.

Здравен хороскоп

Астрологичната прогноза препоръчва Телците да се грижат за себе си и внимателно да избират храна, спътници и маршрути, независимо къде конкретно се намират.

Семеен хороскоп

Семейството ще бъде доминиращо по важност за комфорта и сигурността. Тук Телецът ще усеща стабилност. Много представители на знака ще довършат ремонт на дома или строителство. Отношенията в двойките ще се заздравят, а онези, които скоро са се срещнали, ще изградят силен и здрав съюз за цял живот. Телецът, готов за брак, ще реши и ще направи или приеме предложение за брак. Повечето семейства, създадени през тази година, ще бъдат успешни. Семейните проблеми обикновено ще бъдат преодолявани, ако Телците проявяват отстъпчивост и здрав разум, а в отношенията с роднините ще настане хармония.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ