HomeХороскопСедмичен хороскопХороскоп за 39-та седмица от 26 септември до 2 октомври 2022 г....

Хороскоп за 39-та седмица от 26 септември до 2 октомври 2022 г. за всички зодии

Тази седмица обещава на всички зодии да е благоприятна във всички аспекти на живота. Според хороскопа за седмицата от 26 септември до 2 октомври 2022 г. е възможно сега да се превърнете в притегателен център на всичко.

Овен

Тази седмица физическото състояние ще се подобри значително. Особено при мъжете, но не бързайте да показвате цялата си упоритост и агресивност. Не правете големи планове, най-вероятно няма да се сбъднат. Насладете се на това, което вече имате. Жените ще имат повишена жизненост и висок дух. В резултат на прекомерна подозрителност може да реагирате болезнено на коментарите на близки. Опитайте се да останете спокойни и добри към семейството си.

Телец

Тази седмица е добре да преразгледате отношенията си с хората около вас, да прецените, колко са важни контактите ви. Не бързайте незабавно да прекъсвате комуникацията. Дайте си време да вземете предвид всички подробности. Също така се опитайте да избягвате нови запознанства с хора от противоположния пол, особено ако в този контакт има само любовен интерес.

Близнаци

Жизнеността ви ще е най-висока в момента. От вас се излъчва неистова енергия и сексуалност, може би дори дарбата на предвидливост ще се отвори. Всичко, което започнете, през този период, ще завърши с успех. Лесно може да намерите изход от всички трудни ситуации. Очакват Ви приятни срещи: бизнес обеди и романтични вечери. Времето е благоприятно за сделки с недвижими имоти и големи покупки.

Рак

Според седмичния хороскоп ще имате благоприятен период. Жените ги очаква нов етап на развитие в живота. Възможно е близък приятел да окаже значително влияние над мирогледа и да се промени. Може би това е началото на нова сериозна връзка. Мъжете трябва да са по-решителни и да постигнат целта си, без да обръщат внимание на нищо.

Лъв

Сега е моментът да помислите за бъдещето и да направите план за следващата година. Изберете си посоката на развитие и започнете да се движите по този път. Благоприятен период за завършване на всички отдавна планирани въпроси: ремонт на апартамент, получаване на шофьорска книжка, разрешаване на стари конфликти. Също така не се колебайте да започнете да изпълнявате нови проекти. Те скоро ще донесат печалба.

Дева

Според седмичния хороскоп периодът като цяло е благоприятен във всички области. Нещата ще вървят нагоре, всичко ще се нареди, както трябва. Малки и големи покупки ще са успешни, особено на техника и покъщнина. Използвайте способността си да се изразявате красиво. Сега ще е много полезно. Посветете уикенда на срещи с приятели и семейство, обсъждане на важни въпроси и просто се наслаждавайте на топлата атмосфера.

Везни

Везните отдавна чакат съдбата да забележи усилията им и да ги възнагради за свършената работа. И така, все още имате много да учите. Така например може да се наслаждавате не само на постиженията, но и на процеса на работа, върху тях. Спрете да сте тъжни и гледайте на живота по-позитивно. Насладете се на момента, живейте тук и сега, не планирайте много за напред. Това няма да донесе успех.

Скорпион

Тази седмица ще имате късмет, бъдете смели и не изпускайте момента. Чувствайте се свободни да вземете всичко в свои ръце и да отидете да завладеете света. Само не забравяйте да слушате мненията на роднини и колеги, в противен случай няма да успеете да постигнете успех. Въпреки безкрайната енергия и увереност, компетентно изграждайте отношенията си с другите и приоритизирайте. Тогава всичко ще се получи.

Стрелец

Периодът е подготвил приятна изненада във финансовия сектор. Възможна е успешна покупка или голяма печалба. Мъжете вече могат да срещнат любовта си, така че не се колебайте да правите нови запознанства и да ходите на романтични срещи. Жените трябва да са внимателни в отношенията с партньора. Възможни са обиди и спорове, не отивайте твърде далеч и не принуждавайте избрания да приеме вашата гледна точка.

Козирог

Както казва седмичният хороскоп, периодът е благоприятен и подкрепящ Козирозите. Вашите личностни качества и вътрешно обаяние се засилват, проявявате максимална увереност. Сега е моментът да сбъднете мечтите си. Интимните отношения ще се разкрият в максималната си сила и ще ви доставят удоволствие. Обърнете внимание на здравето: вашето и на вашите близки. Може да има обостряне на стари заболявания.

Водолей

Предстои благоденстващ период по глобални бизнес въпроси. Сега може да правите нови разработки, да установявате контакти в чужбина и да отваряте нови индустрии. Основното е да спазвате всички правила за обработка на транзакции и да ги извършвате възможно най-бързо, за това ще трябва да пожертвате малко средства и сами.

Риби

Според хороскопа за седмицата, въпреки активната работа и постигнатите резултати, портфейлът на Рибите едва ли ще се попълни. В крайна сметка парите, спечелени с лесна работа, също ще си отидат лесно. Потърсете подкрепа от старши партньори, те могат да ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица и да достигнете нови висоти. Като цяло това ще добави оптимизъм и бодрост в работните ви дни.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ