HomeХороскопСедмичен хороскопСедмичен хороскоп за периода 13 – 19 юни 2022 година

Седмичен хороскоп за периода 13 – 19 юни 2022 година

Овен 

В понеделник и вторник Овенът вероятно ще има твърде много грижи в семейството и на работа. Бъдете по-внимателни и тактични с любимите хора. В средата на седмицата идва благоприятно време. Като цяло, това е чудесно време за укрепване и стабилизиране на брачните отношения. Също така е добър момент за уреждане на отношения с роднини, съседи и познати. През почивните дни бъдете по-бдителни, когато общувате с непознати.

Телец

В началото на седмицата Телецът често може да изпитва затруднения в общуването с хората. Може би ще се опитат да ви въвлекат в някаква история, която може да навреди на репутацията ви. Не се доверявайте на случайни хора. Въздържайте се от нови запознанства. Средата на седмицата е много по-спокойна и комфортна. През уикенда се препоръчва да откажете да участвате в приятелско парти: срещата може да има катастрофални последици.

Близнаци

В началото на седмицата можете да почувствате особено остра липса на пари.. Звездите ви съветват да бъдете търпеливи: много скоро финансовото положение ще се подобри. Средата на седмицата благоприятства развитието и укрепването на романтичните отношения. През почивните дни не се препоръчва да планирате важни неща.

Рак

За женените Раци началото на седмицата не обещава да бъде спокойна. Може да се засилят разногласията между вас и любимия човек. Средата на седмицата е благоприятна за релаксация и духовни практики в уединена обстановка. Също така се препоръчва да останете насаме със себе си, за да размишлявате върху събитията.

Лъв

Тази седмица, използвайки по-често думите „ние“ и „заедно“ в разговор с любимия човек, ще успеете да изградите сътрудничество и взаимно разбирателство на психологическо ниво. Също така през този период можете да говорите за бъдещето, да обсъждате съвместни планове. Самотните лъвове ще могат да направят трайно впечатление на онези, които случайно са наблизо.

Дева

В началото на седмицата Девите може да имат трудни отношения с приятели и любовници. Опитайте се да не влизате в ситуации, които са трудни за контролиране. В средата на седмицата отношенията се подобряват с тези хора, от които зависи вашият професионален и социален успех. В края на седмицата се въздържайте да правите летни планове с брачния си партньор.

Везни

Тази седмица трябва да проявите твърдост и търпение. В началото на седмицата може да бъдете въвлечени в конфликт. Не забравяйте, че в средата на седмицата бурята ще отшуми от само себе си. Това е добро време за тези, които са на туристическо пътуване.

Скорпион

В началото на седмицата ще бъде стресиращо време за Скорпионите, които учат в университети или други образователни институции. Не е препоръчително да създавате нови запознанства, както и да планирате дати за тези дни. В средата на седмицата ще бъде много по-спокойна и ведра. В края на седмицата се въздържайте от любовна кореспонденция в интернет.

Стрелец

Влюбените Стрелци имат труден период пред седмицата. Най-вероятно вашият любим човек ще се държи напълно непредвидимо. Ще трябва да проявите много търпение и такт. В средата на седмицата хармонията и спокойствието ще се върнат към романтичните отношения. В края на седмицата е нежелателно да се обсъждат въпроси за наследство.

Козирог

В началото на седмицата отношенията в семейството и брака могат да бъдат сложни за Козирозите. Още в средата на седмицата ситуацията ще се подобри. В края на седмицата се опитайте да не обръщате внимание на клюките за личния ви живот, в противен случай рискувате да развалите отношенията си с любимия човек.

Водолей

Водолеят в началото на седмицата трябва да намали потока от информация, да ограничи кръга на общуване. Средата на седмицата ще премине на спокойна и леко оптимистична вълна. В края на седмицата контролирайте качеството на храната: през този период вероятността от хранително отравяне се увеличава.

Риби

Рибите с деца ще трябва много да се притесняват в началото на седмицата. Поведението на вашето дете може да е извън нормата. Средата на седмицата ще донесе мир и спокойствие във вашето семейство. В края на седмицата не се опитвайте да не давате на любимия човек поводи за ревност.

Още:
Месечен хороскоп за месец юни за 12-те зодии

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ