HomeХороскопЛюбовен хороскопСъвместимост между зодиите мъже и жени

Съвместимост между зодиите мъже и жени

Хороскопът за съвместимост ще ни помогне да разберем кой партньор е подходящ за приятелски или семейни отношения. По този начин можем да се предпазим от маса разочарования, тревоги и разводи. Естествено, има изключения от всяко правило. Дори несъвместимите представители на зодиакалния кръг могат да създадат траен съюз.

Съвместимост на зодиите – мъже и жени

Не само истинската любов държи мъжа и жената заедно. Мнозина се сближават помежду си, имайки общи интереси, култура на образование, манталитет и дори богат опит.

Вижте коя зодия ви подхожда разберете съвместимостта на всяка една зодия:

Овен

„Вместо сърце – огнен двигател …“ – тези редове отразяват напълно как Овенът се държи, когато е влюбен. Такъв човек няма да мълчи за чувството, ще отвори сърцето си и ще се грижи за него толкова красиво, че е невъзможно да му се устои. По природа е истински романтик. Той е нежен, чувствителен и грижовен. Той не хвърля думи на вятъра, но винаги изпълнява всички обещания. Съвместимостта на зодиакалните знаци в любовта е добра с много от зодиакалния кръг. В брака той е верен, надежден и искрен съпруг. Няма да се подчини, защото не издържа на командния тон и заповеди. В този случай няма да може да го задържите.

Телец

Той отдавна търси истинската любов и това е само той – Телец. Ако се влюби, няма да се вслуша в мнението на роднини и приятели. Изборът е направен и точка. Роднините могат да крещят по сто пъти, че любимият не е партия за двойка, но това не го интересува. Съвместимостта на зодиакалния знак ще е с човека, който се реши на дълга, сериозна връзка. Той не е лишен от нежност, романтизъм, може да дава цветя и подаръци на избрания всеки ден. Решителен и упорит е. Взаимно разбирателство достига с онези, които се “счупят” под неговата атака. Той е верен съпруг, грижовен баща.

Близнаци

Настроението на Близнаците се мени като времето на морето. Те не се отличават с вярност и постоянство в любовта, така че не могат да се похвалят с дълбоки връзки. Днес те са усмихнати и гальовни, а утре майка им няма да ги познае. Стремят се към независимост, дори ако са женени. Това са котки, които се разхождат сами. Като правило, те ще се женят повече от веднъж. Общуването с Близнаците никога няма да е скучно и монотонно, но не трябва да очаквате и кучешка лоялност от тях. Обещания и клетви за вечна любов? О, няма такива неща!

Рак

Такъв влюбен мъдър човек като Рак не може да се срещне често. Той може да комбинира чувственост и нежност с рационалност и предприемчивост. Той никога няма да свърже съдбата с някого, когото познава малко. В крайна сметка той трябва да живее с това. И завинаги да е щастлив. Той знае как красиво, внимателно да се грижи за партньора си, да говори с него на различни теми. Говори и за домакинство, и за финанси. Например къде ще си купят апартамент с половинката. В семейството е верен, надежден, внимателен съпруг. Съвместимостта на влюбените зодиакални знаци с него е възможна, ако партньорът му гледа на брака по същия начин като него. Обича комфорта, уюта и топлината на родното огнище.

Лъв

Лъвът не може да си представи живота си без любов. Той е сериозен за хармонията в близките отношения, но се влюбва повече от веднъж в живота. Всеки път смята новият роман за първи и уникален. Той има много бракове, но може да ухажва галантно и широко, както никой друг. Тук винаги е подготвил подаръци – я кожени палта, я златна огърлица. От чара и мащабната фигура на Царя на животните всички наоколо полудяват. Е, как може една жена да устои на такъв господин? Щастието в любовта може да бъде, ако “избраната му половинка” му позволи да е господар и да го слуша във всичко.

Дева

Девата рядко обръща внимание на несериозните връзки. За нея любовта е приятелство и бизнес съюз. Ако всичко това е солидна основа, тогава можем да разчитате на взаимно разбиране. Защо да обвързвате съдбата с някой, който не ви интересува? Девата може да се среща с партньора дълго време, докато не се убеди, че той е този, който ще я направи достойна. Дори ако бракът е в годините на упадък, най-важното е той да е силен. Готова е на всякакви жертви в името на съпруга си. От работа на три смени, през скъпи подаръци, чак до отглеждане на деца. Съвместимостта на зодията е благоприятна за много представители на астрологичния кръг. Това е честен и предан спътник в живота.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ