HomeХороскопЛюбовен хороскопТоп 5 на най-често изоставяните от близките зодии

Топ 5 на най-често изоставяните от близките зодии

Представителите на някои зодии по-често от други трябва да се справят с факта, че са изоставени от близки. За кои зодии честата раздяла с любовта е кодирана в датата на раждане. Научете тук:

Топ 5 на най-често изоставяните от близките зодии

Първите 5 зодии, които най-вероятно носят това послание, са: Скорпион, Водолей, Рак, Стрелец и Везни.

Скорпион

Родените под това съзвездие са непоносими в отношенията. Скорпионите са ревнива и отмъстителна зодия. Истински притежатели, които не дават лично пространство на своя избраник.

Постоянният контрол води до скандали, гневни избухвания и негодувание. Освен това, колкото по-силни са чувствата на Скорпиона, толкова по-непоносим е той. Това води до раздяла, а представителят на водния знак остава сам.

Водолей

Представителите на тази зодия са свободолюбиви личности и се отнасят към романтичните връзки по същия начин като към приятелството. В повечето случаи, обаче другарите за Водолея са по-важни от избраника му. Свикнали са да се забавляват, дори това да означава да пренебрегнат чувствата на партньора си.

Във връзките Водолеят изглежда отчужден и студен. Понякога от безчувствеността му „пронизва“. Не всеки иска да се примири с тази студенина в една връзка. Въпреки това, когато любим човек си тръгне, Водолеят не бърза да се разстройва. Той знае цената на своята свобода и независимост.

Рак

Родените под това съзвездие са мили към сродната си душа. Те са готови да отгатнат и да изпълнят всичките й желания, но зад тази приказка се крие не толкова привлекателната истина. Отношенията с Рак дават не само радостни събития, но и тъжни. В такъв съюз липсата на лично пространство, ревността и емоционалната нестабилност стават норма.

Така половинката на Рака ще избяга веднага щом се появи възможност. Такива връзки вредят на психологическото състояние, така че се опитайте да се отървете от тях възможно най-бързо.

Стрелец

Стрелците често сами напускат партньора си. Представителите на тази зодия са твърде активни и непостоянни. Те са склонни да избягват сериозни връзки. Мимолетните романи обикновено Стрелец завършва сам.

Всичко се променя, когато представителите на огнената зодия срещне своята любов. Стрелците губят главата си от чувства, но не се отказват от обичайния си начин на живот. Не всеки може да го понесе. Следователно избраният от Стрелец си тръгва, оставяйки го сам.

Везни

Представителите на тази зодия се стремят към хармония, но внасят хаос в отношенията си. В резултат, на това се сблъскват с парадокс. От една страна, искат любов, така че правят всичко в името на любимия. Всеки, обаче разваля своята нерешителност и пасивност. Често не са сигурни в решенията си.

Везните са свикнали да премълчават някои неразбираеми моменти. Първоначално не искат да ги обсъждат, а когато има много от всичко, просто си тръгват. Това невинаги означава край на една връзка. Те просто се отдалечават. Разбира се, това не се харесва на партньора им, който най-вероятно ще реши да си тръгне и да остави Везните насаме с мислите им.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ