HomeХороскопДневен хороскопХороскоп за днес, 23 август

Хороскоп за днес, 23 август

Какво ви вещаят звездите към 23 август 2022 г, научете тук:

Овен

Не си измисляйте проблеми там, където ги няма. Докато търсите симптомите на дадено заболяване, може да сте изправени пред много по-реална задача, при това да не я забележите. Научете да гледате на всичко реалистично.

Телец

Пазете се от респираторни инфекции днес. Сега има голям риск да се заразите с нещо при кихане. По-добре е да ограничите контактите с болни хора, но засега непременно активно укрепвайте имунитета си.

Близнаци

В този ден звездите биха посъветвали да се обърне специално внимание на храненето, да се изключат мазни и пикантни храни от диетата. Сега тялото ви се нуждае предимно от храни, които се усвояват лесно.

Рак

Този ден стомахът ви ще бъде особено крехък и уязвим, затова се постарайте да не го дразните излишно. Направете всичко възможно да обърнете внимание на диетата си и да я направите най-добрият начин за вашето храносмилане.

Лъв

Екстравагантността у Лъва на този ден може да им причини за сериозни заболявания. Желанието да се демонстрират дълги крака или дълбоко деколте, може да доведе и банална настинка.

Дева

През този ден очевидно трябва да намалите количеството солени, пушени и мариновани храни в диетата си, дори и да ги обичате много. Оставете стомаха си да си почине.

Везни

Днес звездите не препоръчват на Везните да ядат големи количества храна. Най-доброто нещо за дегустация на деликатеси са малко по малко, с почивки, за да обмислите, какво сте яли и как ви е харесало.

Скорпион

През този ден може да ви сполетят различни заболявания и то само на нервна почва. Ето защо, преди да вземете сериозни лекарства, изпийте успокоително.

Стрелец

Днес са възможни проблеми в циркулацията на течности в организма. Може да се наложи да намалите количеството течности, които пиете. И не само за да не се подуват краката, но и да могат бъбреците си вършат работата перфектно. Пък и няма да се налага да търсите често тоалетната.

Козирог

Изглежда този ден не ви готви неприятни изненади, свързани със здравето. И, все пак трябва да сте внимателни, за да избегнете форсмажорни ситуации, от които никой не е застрахован.

Водолей

Денят е чудесен за посещение и различни прегледи, както и за ваксинация. Оценете своето благосъстояние и ще разберете, какво трябва да направите първо.

Риби

Днес трябва да сте внимателни с острите предмети. Поради невнимателно и небрежно боравене с тях са възможни наранявания, но доколко сериозни ще са те и дали могат да бъдат избегнати, вече зависи само от вас.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ