HomeХороскопЛюбовен хороскопЗодии, които обичат прекалено много

Зодии, които обичат прекалено много

Любовта е великолепно състояние, в което хората могат да се претворят!

Всеки играе по свой начин. Някой е предпазлив, някой печели обекта на обожание с постоянство, а някой изобщо не очаква нищо, действайки без много надежда. И все пак, няма обобщен път, който да отговаря на всички.

Хората се влюбват и в определен, личен момент от времето. Има обаче и хора, които попадат в любовните мрежи особено често. Ето кои са те:

Близнаци

Те винаги са готови да са част от забавлението и това за тях е повече от очевидно. Те създават нови контакти и това е задължително.

В случай, че са вдъхновени от идеята, може дори да пропуснат момента, в който да се влюбят. И това може да се случи доста бързо.

Рак

Тяхната привързаност към потенциален партньор може да възникне много преди да започнат да се свързват с него. И все пак, като го срещнат на живо, може да се окаже, че представите им за човек са неверни. Следователно ще трябва да се примирят с идеята, че чувствата не си струват.

Стрелец

Стрелците отдавна знаят, че любовта от пръв поглед винаги е фалшива. И те се убедиха в това от личен опит. Следователно страдат по-малко от любовта, когато са сигурни, че няма да е дълго.

Козирог

Козирозите знаят как да контролират волята си. При любовни премеждия обаче напълно се предават. Дори увереността в неосъществимостта на една любовна връзка и последващата такава няма да ги убеди. Готови са да поемат рискове.

Риби

Основният проблем на Рибите е, че мислят за връзките предварително: имената на децата, сватбата, апартамента. На това се базират повечето от кавги им с партньори. И когато на лице е трудна ситуация в една връзка, такава напълно надхвърля техните представи, Рибите напълно губят разбиране за партньора си, потапяйки се в разочарованието си.

А вие, влюбвали ли сте се от пръв поглед?

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ