HomeИнтересноИнтересни фактиНай-добрите комплименти за успешна свалка

Най-добрите комплименти за успешна свалка

Какви комплименти за момиче ще работят най-добре?

Комплиментите са чудесен начин да започнете нова връзка. Важно е обаче те да не са заучени и да не звучат изкуствено. Много по-добре е да коментирате със свои думи нещо, което наистина харесвате в даден човек – новата ви половинка със сигурност ще го оцени.

Какви комплименти за момиче ще работят най-добре?

Струва си да запомните, че е добре да изразявате оригинални комплименти за момиче уверено, но в същото време деликатно. Как трябва да започнете разговор в този случай? Например, можете да кажете: „Здравей, исках да направя деня ти по-добър и да ти кажа нещо хубаво“, звучи небрежно и в същото време окуражаващо.

Началото на познанство – какви комплименти за момиче са най-добрите?

След като започнете разговора, кажете на момичето какво харесвате в нея. Най-добрите комплименти за една жена са тези, които са истински. Например, обърнете внимание на:

  • трапчинки по бузите,
  • интригуващ, уверен вид,
  • очите,
  • красива усмивка.

Сложните комплименти за момиче трябва да отговарят идеално на нейната красота или характер – ако не звучат автентично, те могат само бързо да отдалечат една жена от вас. Също така не забравяйте, че изявленията ви не трябва да са сексуално натрапчиви, така че не говорете за формата на гърдите, например. Ако жената обаче е уверена, можете да споменете:

  • стройна фигура,
  • красива женска фигура,
  • атлетична фигура.

Можете също да кажете, че харесвате начина, по който момичето се движи. Избягвайте обаче да коментирате нейния сексапил, а от друга страна и чертите, от които може да има комплекси. В началото на връзката ви също внимавайте за т.нар смешни комплименти за момиче – това, което ви се струва смешно, не трябва да изглежда смешно на някой друг.

Вместо готови формули, обърнете внимание на специфичните характеристики на момичето. Струва си да се каже например, че се отличава с естествената си красота и това не е често срещано явление в наши дни. В комплименти можете да използвате прилагателни като: “елегантен”, “деликатен”, “фин”, “изразителен”, “оформен”, “женствен”, “покорен”, “замислен”, “очарователен” . Избягвайте обаче изрази като „хубава“ – те звучат банално и в същото време е по-добре да направите комплимент за качествата на човек, отколкото за визията му

Можете да практикувате да създавате свои собствени сладки комплименти за момиче. Как да го направите? Например, когато забележите момиче на улицата, което харесвате, измислете комплимент въз основа на конкретни черти, които привличат вниманието ви. Избягвайте обаче типичните и – още по-малко – нелепи термини като “секси фигура”. След като измислите подходящ комплимент обаче, не го използвайте върху друго момиче – може да звучи изкуствено и неавтентично.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ