HomeИнтересноПиташ ли се, някога: Кога изневеряват жените

Питаш ли се, някога: Кога изневеряват жените

Изневярата е неприятно нещо, което всеки иска да избегне и за което, дори не иска да мисли. И все пак, такава се случва.

Както и да е, всеки се сблъсква с това, макар и невинаги лично. Мъжката и женската изневяра са коренно различни неща и имат различно семантично значение.

Женско и мъжко предателство

Жените са интуитивно по-умни от мъжете. Това е факт. Следователно, ако съпругът изневери, жените ще разберат, че истинският враг в този случай не е техният съпруг, а друга жена.

Всяка жена така или иначе ще се бори за мъжа си. Ако обаче жената прости изневерите на съпруга си, тя му принадлежи за цял живот. Освен това жената ще му позволи да подновят връзката си, дори нещата помежду им може да потръгнат повече от всякога.

Кога изневеряват жените

Мъжката изневяра

Може ли една жена да прости предателството на своя мъж? – Да.

Могат ли някога да се съберат отново? — Да.

Когато една жена изневери на мъжа си, думите “измама”, “романтика”, “любов” не са в главата и размислите на мъжа й.

„Отдаде се на друг мъж“ е единственото, което се върти в мислите му. Това е всичко. Следва една непрекъсната и мъчителна болка за него. Той си представя картини – може да е на работа, да говори с приятел, а в това време жена му прави любов с друг мъж. Той няма да може напълно да прости предателството, изневярата на жена си.

Женската изневяра

Може ли мъжът да прости изневерите на жена си? — Да.

Могат ли някога отново да бъдат щастливи? – Малко вероятно.

Стимул за промяна.

При мъжете това се случва несъзнателно, случайно. Той не изпитва духовно предателство, за него това е просто мигновено удоволствие, което получава и нищо повече. Той не спира да обича жена си (приятелката си).

За жените това е търсене на идеала и ако тя изневери, това не е просто случайност. Тя ще може да си легне с друг само, когато той я е омаял психологически, когато я е завладял с личността, уменията, външността или харизмата си.

Когато една жена няма внимание, топлина и обич у дома, тя се опитва да компенсира това отстрани. Ето, тогава изневерява една жена!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ