HomeИнтересноНе хвърляйте стария бойлер - ето какво може да се направи с...

Не хвърляйте стария бойлер – ето какво може да се направи с него

Старият бойлер вече е изживял живота си. В това няма нищо страшно. Дори си има своите положителни последици.

Не хвърляйте стария бойлер – ето какво може да се направи с него

На първо място ще имате възможност да вземете нов бойлер, който да е по-енерго ефективен и в това време да щади околната среда.

На второ място ще имате чисто нов уред, за който тепърва ще започне да тече нова 5 годишна гаранция (от някои марки се предоставя и до 10 годишна гаранция).

Това, над което трябва да помислите е, какво може да се направи със стария бойлер.

Веднага ви съветваме:

Не хвърляйте стария бойлер – ето какво може да се направи с него:

Какво може да се направи от стар бойлер

Отговорът е: Барбекю, огнище, приемник и каквото въображението и уменията ви позволяват.

Основното предимство на устройството е, че има метален корпус. От него може да се отстрани изолацията, след което да се шлифова долната му част. Това определено ще помогне да промените визията му.

За крака може да използвате краката на стар креват, маса или стол. Към вътрешната част на нагревателя може да поставите метална решетка, която да заварите за основите. Може да използвате и стара тръба, която да послужи за комин. Това е и зоната, в която нагревателят трябва да бъде закрепен с коминът. С малко креативност може да оформите и добра визия на изделието си и в крайна сметка да получите не само нов полезен уред в дома, но и истинско творение на изкуството.

Друго чудесно предложение е от стария бойлер да си направите барбекю за двора (градината). Такава трябва да има във всяка вила и двор с възможност за използване на такова. Хем икономично, хем, красиво и най-вече полезно за околната среда. Последното, защото му давате възможност да бъде използвано още веднъж, като втори живот за стария бойлер.

Това са само две идеи, които можете да приложите на практика. Има още толкова много неща, които с малко въображение може да сътворите сами у дома, със собствените си усилия.

Вярваме, че ще се справите със задачата, а сега впуснете се в своите уникални и неповторими проекти!

Успех в начинанието!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ