HomeИнтересноТоп неща в дома, които привличат негативна енергия

Топ неща в дома, които привличат негативна енергия

Всеки знае от детството, че съдовете със счупени ръбове са на лоша поличба. Огледалата и стъклата зашити, залепени или по някакъв начин върнати в цялостен вид, след като един път са били счупени са магнит за отрицателна енергия. При хората, които имат повредени вещи у домовете си е по-вероятно да имат скандали.

Същото важи и за интериорните елементи. Всички развалени неща привличат отрицателна енергия в къщата. На първо място, това са огледала.

Ако огледалото има пукнатина или ясно видими драскотини, трябва бързо да се отървете от него.

Старите вещи също са магнит за негативизъм. Почитателите на „клошарството“ тип „Плюшкин“ и складирането на какъв да е боклук в дома си трябва да са внимателни.

Както казват експертите, отървавате се от боклука и късметът се връща!

Нещото, което най-много привлича отрицателна енергия в къщата:

Изкуствени цветя

Изкуствените цветя привлича злите духове в къщата, като тези, които често се появяват в гробищата. За тях изкуствените цветя са вещ от царството на мъртвите.

Стенни часовници

Часовници, които стоят по стените, а реално не работят. Тази вещи не изпълнява функцията си, но също така привлича отрицателна енергия в къщата. Най-добре е да се отървете от тях, но ако все пак е не възможно, поне оправете механизма или ги осветете със светена вода.

Картини и снимки

Говорим за тези, които изобразяват катаклизми. Колкото и да е странно, те привличат негативизъм в къщата. Работата е там, че такива образи сами по себе си олицетворяват нещо пагубно и тъжно. Благодарение на това атмосферата в къщата може да цари същата енергията, която тези изображения излъчват.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ