HomeЛайфстайлФилмиТоп 10 на английските актьори в Холивуд

Топ 10 на английските актьори в Холивуд

Британските острови изнасят най-добрите актьори във всички краища на земното кълбо (но най-често в Холивуд).

Нека се опитаме да разберем какво ни привлича толкова много към тях?

Colin Firth

От Джейн Остин до Бриджит Джоунс, Колин Фърт е невероятен във всяка роля, която играе. Фърт перфектно въплъщава образа на английски джентълмен на екрана. Може би защото е такъв? Всяка романтично настроена млада дама ще се радва да придружи този джентълмен на бал или вечеря.

Ewan McGregor

Каквото и да прави (да играе във филми, на сцена или да пътува по света с мотоциклет), той го прави брилянтно. Той за първи път привлече вниманието на женската публика във филма Мулен Руж като сладкия и романтичен християнин. Оттогава кариерата му скочи до небето.

Gerard Butler

Много хора не знаят, че този холивудски актьор всъщност е от шотландски произход. Във филмите той често играе алфа мъже. Да, и в живота му винаги се приписва афера с една или друга холивудска красавица. Сините му очи, заедно с луксозния шотландски акцент, привлича жените.

Daniel Craig

Супер шпионин той е невероятно привлекателен. Стилен, изискан и… англичанин! За какво друго можеш да мечтаеш? Всеки път, когато се появи в смокинг, коленете на жените омекват. Абсолютно съвършенство!

Ralph Fiennes

Този мъж наистина излъчва изтънченост. Нищо чудно – все пак е свързан с кралското семейство! Но преди всичко той е прекрасен драматичен актьор. Играе в екранизацията на Шекспировия Кориолан (в който, между другото, играе и бруталният шотландец Джерард Бътлър) и ще се убедите в това.

Rufus Sewell

Той е от онези актьори, чието лице ви изглежда ужасно познато, но чието име просто не можете да си спомните. Помните го от филмите “Легендата за рицаря”, “Илюзионистът”, “Зоро”, където играе толкова харизматични злодеи, че почти засенчи главните герои.

Benedict Cumberbatch & Tom Hiddleston

Двамата са ходили в най-престижните пансиони в Англия (Итън и Хароу), и двамата са завършили Кралската академия за драматично изкуство, и двамата са се утвърдили като големи театрални актьори, и двамата са постигнали невероятен успех през последните няколко години, и двамата са затвърдиха позициите си в Холивуд, играейки злодеи в блокбъстъри, и двамата спечелиха любовта на хиляди фенове. И двамата са необвързани.

Simon Pegg & Martin Freeman

Друга двойка. Малко вероятно е Саймън Пег и Мартин Фрийман някога да се появят в списъците на най-секси мъже, но чувството им за хумор ги прави ужасно привлекателни. Те сякаш разсмиват всяко момиче. И както знаете, доброто чувство за хумор играе значителна роля в изкуството на съблазняването.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ