HomeХороскоп4-те зодии, които биха се чувствали перфектно на самотен остров

4-те зодии, които биха се чувствали перфектно на самотен остров

Кои са Робинзоновците между зодиите?

Оцеляването сред дивата природа не е по силите на всеки човек. В предавания като Survivor, не веднъж сме се възхищавали на уменията на някои от състезателите, които умело се борят за своята сигурност и прехрана. От изграждането на подслон, до търсенето на вода и храна и паленето на огън, те с подръчни средства се борят с природата и нейните стихии. И ако надникнем в Астрологията ще видим, че сред зодиите се открояват четири, които дори биха се чувствали перфектно, ако попаднат на далечен и самотен остров. Кои са те?

Водолей

Водолеят е умен и изобретателен и благодарение на своите знания би намерил изход от всяка трудна ситуация. Те смело биха се впуснали в мисията по оцеляване, взимайки винаги бързи и правилни решения. За разлика от останалите те не биха се поколебали да създадат система от бамбукови клони и да използват ресурсите на морската вода в своя полза, вместо отчаяно да търсят поток или да се молят за дъжд.

Скорпион

Скорпионите умеят да оцеляват,  да се приспособяват бързо към създалата се обстановка и да се защитят при настъпило бедствие. Те не биха се спрели пред нищо и биха прекарали часове в ловене на риба или търсене на храна, за да подсигурят прехраната си.

Стрелец

Оптимизмът на Стрелеца е неговото най-силно оръжие в случай на оцеляване. Тъй като обича приключенията и предизвикателствата, той много бързо ще започне да изследва заобикалящият го терен и да търси признаци на живот. За да преживее дългите дни на самота, той ще се впусне в търсенето на питейна вода, ще изкачи всеки хълм за да си набави необходимото, дъждовна вода, кокосови орехи, горски плодове, ще лови риба или раци. Стрелците остават решителни при всяка ситуация и предизвикателство и умеят да извличат всичко положително от тях. Целта им е днес да успеят да оцелеят и да се измъкнат живи от приключението, за да могат утре да разказват на всички своята невероятна история.

Дева

Девите са представителите на земните знаци, които са силно привлечени от природата. Те знаят какво им е необходимо, за да оцелеят при всяка една ситуация, знаят колко дълго могат да издържат без вода или храна, знаят кои червени плодове биха ги заситили и заредили с витамини и към кой не трябва да посягат, защото са отровни. Останали сами със себе си, което не е проблем за тях, те много добре ще разпределят работата за деня си, в търсенето на вода, ловенето на риба или паленето на огън. 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ