HomeХороскопЛюбовен хороскоп4 зодии, които не вярват в зодиите

4 зодии, които не вярват в зодиите

Да вярваш на звездите или не е личен избор на всеки. Някои зодии са скептични към астрологичните учения. Смятат хороскопите за пълни глупости и се смеят на прогнозите.

Това е толкова противоречив материал за астрологията.

Телец

Земен и разумен Телецът предпочита да гледа на живота без розови очила, да оценява трезво фактите и да не чака подаръци, паднали от небето. Телците са свикнали да обвиняват себе си за неуспехите, а не небесните тела. Ако настроението е на нула и в живота е настъпила черна ивица, Телецът ще започне да работи по-усилено върху себе си и няма да проклина Меркурий в ретроградност.

Козирог

Категорично не вярва на предсказания и хороскопи. Нещо повече, той дори не мисли за астрологията. Козирогът е твърде фокусиран, върху своята кариера, богатство и успех. Няма време да чете хороскопи в ежедневник.

Везни

Те не вярват много на хороскопите и се съмняват в правилността на астрологичните прогнози. Везните вярват на чистата логика, а не на Луната в Скорпион. Самите Везните са толерантни. Те няма да се подиграват на хората, които вярват в звездите, ще се отнасят с разбиране към чуждите възгледи.

Скорпион

Подиграва се на всеки, който вярва на астрологията. Скорпионите са големи скептици. Те делят света на черно и бяло и рядко правят компромиси. Дори прочетената във вестника астрологична прогноза може да се окаже вярна, Скорпионът ще каже, че това е просто съвпадение.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ