HomeХороскопДневен хороскопДневен хороскоп за 29 август

Дневен хороскоп за 29 август

Вселената в този ден превръща съдбата на хората в огледала на душата. Каквото е вътре – това ще стане в отношенията със света.

♈ Овен

Преминете наложените ви ограничения и отидете в страната на неизвестното. Не забравяйте, че не е нужно да сте перфектни.

♉ Телец

Не можеш да преместиш планини за една нощ. Ключът към успеха е да се бориш с обстоятелствата всеки ден и да докажеш, че вярваш в себе си и своето прекрасно бъдеще, независимо от пречките и понякога враждебната реалност.

♊ Близнаци

Може би любовта от пръв поглед се случва само по филмите. Нека сърцето ви не е пронизано от стрелата на Купидон при първата среща.

4 зодии, които не вярват в зодиите

♋ Рак

Направете си услуга: освободете се от идеята кой трябва или не трябва да бъдете. Кажете сбогом на наложената ви концепция за съвършенство.

♌ Лъв

Преди да започнете деня си, направете почивка, изпийте едно ободряващо кафе и си задайте следния въпрос: какво ме прави щастлив и какво според другите ще ме направи щастлив?

♍ Дева

Докато пътят напред е чист, дестинацията изглежда се отдалечава все повече и повече. Колко скоро всичко ще си дойде на мястото е неизвестно, това е извън вашия контрол. Вие обаче, не се отказвайте!

6 зодии, обичани от парите и късмета

♎ Везни

Прекрачването в неизвестното може да бъде обезсърчително и вълнуващо едновременно. Добър начин да се справите с настоящите обстоятелства е да дадете повече власт на последните.

♏ Скорпион

Крилата на душата ви са били свити и скрити под тъмната роба на страха толкова дълго, че вече изпитвате болка на физическо ниво. Спрете с тази агония!

♐ Стрелец

Необходимостта да бъдат „продуктивни“ днес е по-добре Стрелецът да забрави като лош сън. Не забравяйте, че дължите нищо на никого, само на себе си – мир, радост, светлина и топлина.

9 идеални съюза има между тези зодии

♑ Козирог

Имало е време, когато сте водили война срещу себе си. Имаше време, когато напълно подкопахте потенциала си. Сега не е този момент в живота ви.

♒ Водолей

Искаш всичко наведнъж, тук и сега. Това е нормална “алчност”, не се притеснявайте и не се самонабивайте. Вселената има своя собствена времева рамка.

♊ Риби

Имали сте дни, в които сте подкопавали потенциала си, в които сте давали силата си на системата и на други хора. Но този модел на самосаботаж трябва да бъде изхвърлен точно тук и сега.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ