HomeХороскопЛюбовен хороскоп9 идеални съюза има между тези зодии

9 идеални съюза има между тези зодии

Вие сте Овен, а той е Водолей? Знаете ли, какво казват звездите за вашата двойка? Ето 9 идеални комбинации от зодиакални знаци по отношение на съвместимостта в астрологията. И най-важното, отпуснете се. Ако се окаже, че според астрологията не си отговаряте, винаги можете да кажете, че не вярвате във всичко това.

Овен и Водолей

Това е “експлозивна комбинация” в добрия смисъл. Когато другите двойки се отегчават един от друг, Овенът и Водолеят все още са очаровани един от друг. И всичко това, защото и двамата искат да преживеят общи приключения и да научат нови трикове (включително в леглото). Това, което наистина си струва да запомните, е, че и двете зодии ценят свободата си и трябва да имат свои приятели, с които понякога да бъдат насаме.

Телец и Рак

Силна двойка, чиято отдаденост и интимност нараства всяка година. Тяхната надеждност е чудесна за изграждане на дългосрочни взаимоотношения. Телецът и Ракът са буквално на една вълна. Те се разбират физически, страстни са и емоционални. Те могат да оценят уникалността един на друг и в същото време перфектно допълват своя съюз. Мирът и стабилността са важни и за двамата. Те приемат много сериозно любовта и лоялността.

Водолей и Близнаци

Тази двойка, след две седмици запознанства, може да достигне нивото, което другите постигат след години. Това е възможно благодарение на неизчерпаема енергия, креативност и отвореност един към друг. И двете зодии се превъзхождат в идеи, че дори могат да започнат да се конкурират в това отношение. Казват, че Водолей и Близнаци имат луда психологическа връзка. Рядко се карат и бързо се помиряват. Противно на външния вид и двамата ценят хармонията и собствената си независимост. За щастие, те добре осъзнават нуждата от общуване с други хора.

Рак и Риби

Това са два водни знака, които могат да оцелеят буквално навсякъде и във всяка ситуация. Често има усещане, че са предназначени един за друг. Те трябва да се срещнат, защото на никой не би му било по-добре с друг партньор. И двамата са много привързани и отдадени на другия човек. Те се гордеят един с друг и в същото време са спокойни за лоялността на партньора си. Случва се, да се сблъскат със завистта на другите, които не могат да повярват, че в живота може да се създаде толкова добре координирана двойка.

Дева и Телец

Двете зодии, от първия ден имат много необичайна комбинация. Това е особено забележимо отвън. Те имат еднакви житейски ценности и цели и в същото време могат да постигнат това, което искат. Особено ако полагат значителни усилия и са отдадени на общата кауза. Рядко двойки се допълват толкова много, а животът им е много хармоничен. Те са много честни и лоялни, което помага за изграждането на дълга и силна връзка. Вкъщи си поделят перфектно задълженията, защото и двамата са много практични.

Близнаци и Везни

Тези две зодии могат да създадат вълнуваща връзка, освен ако тяхната непредсказуемост не я разруши за една нощ. Те имат голямо уважение към другите хора и най-секси нещо за тях е мозъкът на партньор, който иска да знае, колкото се може повече. И двата знака имат, както много добродетели, така и много остри ъгли в характера си. Затова трябва да проявяват възможно най-голямо разбиране и тогава ще постигнат хармония. Те имат голям потенциал, особено на ниво интелектуално съгласие.

Стрелец и Овен

И двете зодии представляват елемента на огъня, така че връзката между тях може да бъде много гореща. Особено след като и двамата излъчват много енергия още от самото начало. Тези зодии са много сходни помежду си и могат да издържат буквално на всичко. Те никога не скучаят и винаги имат достатъчно теми за разговор. Включително и защото и двамата са упорити и обичат да отстояват позициите си.

Телец и Козирог

Тези 2 зодии са свързани от любов до гроб. Освен това с възрастта връзката им става по-сериозна, зряла и мъдра. Тайната на техния успех е проста: искрена любов и дълбоко взаимно уважение. Тяхната връзка много прилича на доверено бизнес партньорство и те знаят, че могат да разчитат един на друг.

Близнаци и Стрелец

Тези знаци представляват много различни хора. В някои моменти са пълни противоположности, което прави връзката им доста дълга и сложна. В същото време гарантира безкраен интерес и емоции. Ако всичко е наред между тях е страхотно, а ако е зле, тогава става наистина ужасно. Те имат сходни цели и очаквания, както и голяма страст към живота. Въпреки, че често не са съгласни по незначителни въпроси, и двете зодии никога няма да промият мозъка на другия или да се карат дълго време. Тази двойка е свързана от принципа „противоположностите се привличат“. И все пак сходните интереси и ярката личност на всеки от тях, може да направи съюза им много силен и щастлив.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ