HomeХороскопЛюбовен хороскоп4 зодии жени, които са идеални любовници

4 зодии жени, които са идеални любовници

Някои жени са обречени да бъдат перфектни майки и верни съпруги. Има, обаче дами, които са истинската им противоположност. Те са в класацията – най-добри любовници.

4 зодии жени, които са идеални любовници

Астролозите казват, че тук голямо влияние оказва зодиакалната им принадлежност. Представители на кои зодии са най-добрите любовници и не се колебаят да останат в този статус за време, научете сега:

Стрелец

Родени любовници са жените т зодия Стрелец. Те, въобще не мечтаят да са в статута на законна съпруга. Монотонното и рутинно ежедневие на съпруга бързо им омръзва. В същото време самите Стрелци обичат да блестят на партита, да се забавляват, да пътуват. Загубата на независимост и свобода, седейки вкъщи е истинска фобия за тях.

Освен това представителите на тази зодията са много изискани в леглото. Затова лесно влизат в забранена връзка и не я смятат за нещо твърде неморално или страшно.

Скорпиони

Без значение, колко пъти Скорпионите ще се женят официално, тяхното истинско призвание е изискан и страстен любовник с всички произтичащи от това последствия:

скъпи подаръци;

луксозни букети;

вълнуващи пътувания;

тайни;

пароли.

Жените, родени под знака на Скорпион са много внимателни към себе си. Те винаги изглеждат очарователни и зашеметяващи. Затова за тях не е трудно да очароват всеки представител на противоположния пол, дори ако досега винаги е бил верен на сродната си душа.

Близнаци

За момичетата Близнаци е много важно да играят определена роля. Те трябва да имат статут, ако не на законна съпруга, то на любовница. Основното нещо е да живеете пълноценно и да получават максимално удоволствие. Тайната се крие в това, че за Близнаците моралните компоненти са приоритет. За тях не е важно самото легло, а отношението на човека. Тези момичета обичат да получават подаръци, да бъдат защитавани, да им правят комплименти и да ги изненадват.

Жените от тази зодия толкова много обичат независимостта и свободата, че винаги са готови да останат в ролята на любовници. За тях е важно никой да не смее да ги ограничава в нещо.

Везни

Ненадминати любовници са жените от зодия Везни. Те постоянно търсят вътрешната хармония. Обикновено се женят, но бързо се разочароват от институцията на семейството. Животът и монотонността на ежедневието буквално ги изяждат и затова предпочитат повече:

отношения, които не задължават към нищо;

леки романтични срещи;

любовни приключения и интриги.

Мъжете ги обичат за това, че са лесни в интимността и връзките. В същото време представителите на тази зодия, често се влюбват. В тези моменти изобщо не мислят за моралните стандарти и се опитват да се насладят на настоящия момент. Ето, защо Везните лесно се потапят в следващата авантюра и така получават приза на „големи любовници“.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ