HomeХороскопЛюбовен хороскоп6-те най-страстни и ревниви зодии

6-те най-страстни и ревниви зодии

Астролозите казват, че страстта във връзката е най-характерна за определени зодии. Кои са те, нека се запознаем с тях по-подробно.

Овен

Той с право се счита за най-страстния, сред другите. Той е ревнив и бързо харесва противоположния пол. Ще направи всичко възможно, за да спечели сърцето на друга страст.

Не се сдържа в проявлението на чувствата, лесно изменя, но никога няма да прости изневярата на своя избраник.

Скорпион

Самоувереният и активен Скорпион се смята за завоевател на сърца. Представителят на този знак е винаги в търсене на любовта. Обича да постига целите си и да опитва нови неща.

Това е експериментатор, винаги готов за нови усещания. Той е ненаситен и пълен с енергия.

Позволява предателство на себе си, но не прощава на избраника си. В отношенията заема водеща позиция. Той е много взискателен и избирателен.

Везни

Този представител на зодиака винаги в търсене на своя идеал. Бързо се влюбват и бързо се разочароват. Но, от друга страна, когато Везните са влюбени, те просто нямат равни в ухажването. Те знаят как да тъкат любовни мрежи и не се измъчват от угризения на съвестта за това.

Обичат експериментите, винаги търсят нови преживявания. Те знаят как да угодят на партньора.

Винаги имат много почитатели, на които посвещават много от времето си, което предизвиква ревност у партньора им. Везните трябва да бъдат наблюдавани. Веднага щом започнаха да се държат дистанцирано, някой се появява за тях.

Лъв

Огнената стихия влияе силно на представителите на Знака. Горд и ненаситен в любовните приключения. Те рядко се съгласяват на изневяра, за тях са по-важни силните отношения на доверие.

Влюбеният Лъв е готов на всичко, за да постигне реципрочни чувства. Отхвърлянето се възприема като най-силния удар върху самочувствието.

Лъвът е ревнив и се отнася към партньора си като към своя собственост. Той предпочита да доминира и да държи всичко под свой контрол.

Близнаци

За тях любовта е игра. Те рядко изпитват истински чувства, но в тях винаги кипят страст, за които другите не са и мечтали.

Те предпочитат високо интелигентни партньори, с които да говорят за духовното дълго време.

Близнаците са непостоянни, лесно се влюбват и бързо охладняват.

Стрелец

Те не могат да живеят без отношения и внимание. Активен, горд, енергичен. Стрелецът обичат да са в центъра на всяка компания.

Лесно се съгласяват на изневяра, ако постоянният партньор не го удовлетворява с нещо.

За Стрелците е трудно да сдържат сексуалната си енергия. Обичат да експериментират и винаги са готови за нови походи. Това са решителни хора, които не търпят дълги размисли.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ