HomeХороскопЛюбовен хороскоп7 зодии с най-недостъпните жени

7 зодии с най-недостъпните жени

Някои жени са труден орех за мъжете. Те много наподобяват ледената кралица. На пръв поглед такива жени може, дори да изглеждат несериозни. Това не винаги е така, но е пряко свързано със зодията. Ето, кои са най-недостъпните жени, които мъжете харесват.

Жените Козирози са най-недостъпните от всички други зодии!

Ще е много трудно да спечелите сърцето на такава дама. Самата жена трябва да иска да започне семейна връзка, за да имате шанс с нея.

Много е трудно да се угодят на жените Козирози. Кариерата и кариерното израстване също са най-важни за тях! Те са много корав орех! Такава жена ще се предаде на любовта само, когато самата тя го поиска. Освен това жената Козирог избира партньор много дълго и внимателно. Тя търси някой, който ще е много щедър на подаръци, романтични чувства и мили думи!

Горди и упорити, Лъвовете обичат да спечелят партньора си на всяка цена!

Мъжът, който иска да спечели благоразположението на такава дама, ще трябва да й посвети много време и усилия. Притежавайки зашеметяваща естествена красота, Лъвиците обичат скъпите подаръци и увереността в очите на мъжете.

Да съблазниш жена, която е Риби е не по-малко трудна задача!

Тя сама си избира партньор и често умело го манипулира! Рибите постоянно държат мъжа на определено разстояние, позволявайки му да помогне само, когато те поискат. Такива жени трябва да се чувстват завладявани ежедневно, за да почувстват, че са обичани!

Жена, която живее под зодия Близнаци е много трудна за завладяване!

Те се омагьосва бързо и лесно, но и бързо губи интерес към партньора. Ако такава жена изпитва истинско влечение към вас, то тя ще е до вас, но ако намери по-интересен мъж, няма да ви помни. Повечето лейди Близнаци предпочитат отворена връзка, пред постоянна!

Трудно е да се предвиди, какво иска жената Везни от един мъж!

Тя не знае, какво точно иска от живота. Везните са трудни за удовлетворяване, но все пак е възможно. Този ход трябва да се прави с постоянство, търпение и увереност! Ще трябва да похарчите и много усилия, време и пари за тази кауза!

За жената Рак е много важно да чувства, че целите на мъжа, който я търси са благородни. В противен случай няма да общува с него. Тази жена е семейно ориентирана и не се стреми да влиза в отношения, без задължения. Сърцето й няма да може да поеме мимолетната любов и страст. Такива жени често стават любящи съпруги и майки.

Летвата за Дева за партньор е вдигната много високо!

Такава жена търси идеалния мъж внимателно и не се разсейва от дреболии. Тя идеализира всичко, особено що се отнася до любовта. И все пак, ако Девата види, че връзката върви зле, няма да остане за дълго време в нея. За успешна връзка с Дева трябва да обмисляте всяка своя стъпка и да не позволявате на емоциите да унищожат любовта ви!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ