HomeХороскопДневен хороскопДневен хороскоп на 7 август

Дневен хороскоп на 7 август

Добро утро, на всички палави, пламенни и похотливи Душчики!

В сезона на най-многото отпуски, без значение дали сте, сред богопомазаните да почивате тази седмица или на вас се е паднала честта да сте дежурни в службата – Неделя е!!! Вижте, какво ви вещае хороскопа за 7-ми август:

Овен

Целият свят е ваш помощник в това пътуване. Разберете, че ако целият живот е филм, тогава вие играете главната роля в него. Насочете енергията си към осъществяването на най-смелите си желания. Трудът, който сте положили, скоро ще се отплати!

Телец

Чувствате се като главния герой на бала и се наслаждавате на цялото внимание, което получавате в този момент. Мнозина около вас обаче може да не осъзнават, че просто си играете.

Близнаци

Може да не е необходимо да сте перфектни. Спрете да се разстройвате, че не сте успели да оправдаете очакванията на другите, а вместо това започнете да уважавате собствения си път.

Рак

Какво ще правите, трупайки безкрайно богатство и материални притежания? Не е ли време да похарчите малко и да се насладите на сладките плодове на труда?

Лъв

Звездите говорят за справедливо възнаграждение за вашите усилия. Ако смятате, че влагате повече, отколкото получавате от начинанието, тогава е време да балансирате нещата и да поискате това, което ви се полага.

Дева

Завесата се повдига, внасяйки яснота по някои въпроси. Не бъдете прекалено емоционални.

Везни

Винаги говорите за нещо ново и интригуващо и рядко спазвате обещания. Днес звездите ви насърчават да нарушите собствените си твърди правила, да направите нещо лудо и хаотично и да направите крачка към неизвестното.

Скорпион

Приключихте с бягането в кръг. Уморихте се да търпите нараняването си. Тази глава от живота ви е посветена на премахването на конвенционалната любов от менюто.

Стрелец

Звездите ви молят да се свържете отново с вашето призвание. Вероятно някога сте изпитвали жажда за творчество, но отдавна сте забравили за това. Има нещо красиво, което чака да се роди чрез вашите усилия.

Козирог

Може би не искате да разтърсвате дансинга до рано сутринта, дори и да не ви харесва идеята да се напиете до степен, че всичко започва да се размазва. Може би искате да прекарате вечерите си свити на дивана с любимата си книга.

Водолей

Ако обмислянето на всяко решение е екстремен спорт, то бихте взели най-голямата награда. Трябва да се фокусирате върху себе си. За да се върнете в настоящия момент, фокусирайте се върху тялото и дъха си.

Риби

Мъглата се разсейва и вие виждате нещата по-ясно. Обърнете внимание на информацията, която ви се отваря, въпреки дискомфорта, който причинява вътре.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ