HomeХороскопДневен хороскопДневен хороскоп за всяка зодия за 28 август

Дневен хороскоп за всяка зодия за 28 август

Дневен хороскоп за растяща луна в Дева. На този ден може да отидете на фитнес или да гледате някои спортен мач. Началото на всеки цикъл на физическа активност ще е успешно за всички зодии.

♈ Овен

Новолунието носи със себе си мощна промяна – възможност да предефинирате връзката си със себе си. Затова обърнете внимание на вътрешния си диалог. Как общувате със себе си насаме?

Космически съвет: променете тона на вътрешния си диалог, бъдете добри към себе си.

♉ Телец

Когато правите планове и започвате следващата глава от живота, която продължава и до днес, очите ви горят. Сега сивите тонове на ежедневието оцветяват розови визии в бъдещето. Може би причината днес да се чувствате разочаровани е, че не сте имали време да направите нещо наистина важно, интересно, вдъхновяващо.

Космически съвет: Имайте предвид творческите си планове, не се отказвайте от мечтите си.

♊ Близнаци

Проблемът е, че прекарваме невероятно много време в тревоги. Повтаряме историите за собствените си провали и се убеждаваме, че никога няма да стигнем до финала. Но всъщност негативното отношение е единственото нещо, което пречи на растежа ви.

Космически съвет: Откажете се от негативните нагласи, те пречат на растежа ви.

♋ Рак

С възрастта идва мъдростта, а с мъдростта идва осъзнаването, че в живота има нещо повече от преминаване от един етап в друг. В този момент започваш да цените малките неща, ежедневните чудеса, взаимоотношенията, които те заземяват, дават увереност и спокойствие, вдъхновението, което издига напред вашата професия и творчество. Отнасяйте се с голямо уважение към тези малки неща.

Космически съвет: Уважавайте хората, които носят радост в живота ви.

♌ Лъв

Лъвовете са ужасени от това, което им предстои. Още по-страшно е да си помислите към какво ще се върнете, ако планът за действие не проработи? Не забравяйте, че навлизането в неизвестното е единственият начин да преодолеете страховете си.

Космически съвет: Имате силата, смелостта и мъдростта да предприемете крачката.

♍ Дева

Новолунието във вашия знак ви кара да се чувствате доста интроспективни. Искате да отделите малко време, за да погледнете в огледалото за обратно виждане, за да прецените, какво работи и какво не. Сега е очевидно, че обходните пътища, а не битката, са ви помогнали да стигнете там, където сте сега.

Космически съвет: Не пропускайте – пред вас се отварят нови възможности за растеж.

♎ Везни

Няма смисъл да пренебрегвате собствените си чувства и да табуирате негативните емоции. Всяко преживяване, било то добро, лошо или грозно, по същество е катализатор за растеж. С други думи, гневът и негодуванието са също толкова важни, колкото радостта и любовта.

Космически съвет: Гневът и негодуванието са също толкова важни емоции, колкото и радостта.

♏ Скорпион

Винаги е по-лесно да следвате утъпкания път, да използвате доказани схеми и алгоритми. Но тези методи невинаги работят. Днес звездите ви молят да помислите защо се изкушавате да се върнете към стария път или да се поддадете на модели, от които сте успели да се отървете с много усилия.

Космически съвет: Вие сте по-смели, вярвайте в себе си.

♐ Стрелец

Какво прави дома дом, Стрелци? В кое пространство искате да се върнете в края на деня? Това е нещо, върху което да помислите днес, докато пиете сутрешното си кафе. Обградете се с предмети, които радват окото, вдъхновяват и хармонизират – това е добро начало.

Космически съвет: Помислете какво (или кой?) превръща стената от мебели в дом.

♑ Козирог

Ако има нещо, за което вече нямате сили да правите през 2022 г., това е драма. Знаете кой сте, какво правите тук и с кого сте готови да създадете обща реалност. Действайте и продължете да синхронизирате силите си с тези, които ви помагат да преминете към следващото ниво на развитие.

Космически съвет: Процъфтявайте, не просто оцелявайте – това е ваше решение.

♒ Водолей

Не е нужно да бъдете това, което другите искат да бъдете. Не е нужно да се принизявате, за да накарате другите хора да се чувстват комфортно. Истината е, че светът ще се опитва да ви променя всеки ден и по всякакъв начин.

Космически съвет: Станете дивото цвете в света на градинските рози, което винаги сте били.

♊ Риби

Ако наистина искате да изпитате истинска интимност, започнете с нарушаване на правилата на връзката. Нека целият свят повтаря своето, вие правете както сърцето ви казва.

Космически съвет: Време е да покажете кой сте.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ