HomeХороскопЛюбовен хороскопЕто коя зодия е най-страстната

Ето коя зодия е най-страстната

Всяка зодия си има особености, които се проявяват в различни житейски ситуации. Един от важните аспекти на щастливия любовен съюз са страстта във връзката и съвместимостта на темпераментите.

Ето и кои са най-страстните зодии според хороскопа:

Овен

Овенът е страстна зодия. За него е важно партньорът му да е с подобно ниво на сексуална активност. Интимният му живот обикновено е ярък и наситен със събития, но той не е склонен да обмисля срещите в детайли, да обръща голямо внимание на романтиката. Характеризира със спонтанност и инициативата винаги идва от него. В леглото с удоволствие играе водеща роля.

Телец

Телецът е много чувствен партньор. Неговите действия са насочени към доставяне на максимално удоволствие на половинката. С цялата страст на природата, той има доста спокойно отношение към интимността. Липсата й няма да е причина да търси мимолетни връзки. За него е важно да бъде постоянен в любовта и да има партньор наблизо, с когото да разкрие всички страни на своя темперамент.

Близнаци

Близнаците са изкушени от всичко ново и непознато. Те имат доста разнообразни интереси и много ярки сексуални фантазии. С удоволствие ще са в съюз с разкрепостен партньор или някой, който поне е готов да подкрепи инициативите им. В отношенията ценят лекотата и ненатрапчивостта, те имат и душа на завоевател. В леглото с тях винаги ще е запомнящо и интересно.

Рак

За Ракът е много важна емоционалната близост, дълбоката симпатия и доверието у партньора. Само тогава той с готовност ще демонстрира своя чувствен темперамент. Ракът рядко става инициатор на интимна връзка, следователно ще оцени, ако неговият обект на обожание започне да предприема първи активните стъпки. В любовта е чувствителен и внимателен, добре усеща емоциите на партньора.

Лъв

Лъвът е сексуална натура. За него самият процес на завоюване е много интересен и вълнуващ. Той си пада по експерименти, оценява яркото проявление на емоциите и отдадеността на партньора. Инициативата за интимност обикновено идва от него. За своя обект на обожание той ще създаде приятна и красива атмосфера, въпреки че може да се отдаде на непланирани забавления с удоволствие. Основното е, че интимността му е страстна.

Дева

Представителят на тази зодия е свикнал да планира всичко и да се придържа към графика, така че спонтанността и случайността са необичайни за него. Ако Инициативата трябва да идва от него. В любовта за Девите са важни стабилността и постоянството. Те са внимателни към всички детайли в образа на партньора и средата, в която ще правят любов.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ