HomeХороскопЛюбовен хороскопЕто тези 6 зодии са съвместими с мъже и жени от други...

Ето тези 6 зодии са съвместими с мъже и жени от други зодии 

Невъзможно е да се срещнат двама души, които да си приличат и по външен вид, духовност. Всички сме различни по характер, по темперамент и по възгледи за живота.

И така, човек да се учуди как успяваме да разберем, приемем и проумеем тайните на душите на половинката си. Открийте съвместимостта на зодията си в любовта, приятелството и бизнеса. И, ако е по-добре да изучавате хороскопите за съвместимост един на друг, тогава може да създадете добри отношения, които ще засегнат всички области на живот и вътрешно състояние.

Ето 6 зодии са съвместими с мъже и жени от други зодии, било то като приятели, любовници или избраници за брак.

Везни

Везните са нерешителни в любовта, така че ще се вглеждат внимателно, ще се грижат и ще мълчат за чувствата си дълго време. Ако, обаче се влюбят, ще обградят избраника с невероятна нежност. Те ще покажат цялата гама от емоции, така че да постигнат перфектна съвместимост в любовта. Очарователен и привлекателен представител на зодиакалния кръг са те за почти всички. Вечните им съмнения, обаче често ескалират от ситуацията. Трудно им е да признаят, че вече са се разлюбили или, напротив, са се разпалили от страст към нов партньор. Е, предложението за брак за тях е много сериозна стъпка. Ако го направят, ще пазят съюза до последния си дъх.

Скорпион

Страстен и мистичен по природа, Скорпионът е доста взискателен в любовната връзка. С цялото си сърце се стреми да създаде брак. Той е искрен и силен. Съвместимостта на тази зодия се очаква да е добра и с този партньор, който го обича също толкова безкористно и силно. Е, той трябва също да подкрепя неговите интереси и позиции и да се отличава с весел характер. Ще направи всичко възможно, за да постигне местоположението на този, който харесва. Нищо и никой няма да го спре по този път – нито статусът, нито възрастта на любимата му. Ако се довери на избраника си, тогава хармонията в брака им ще е почти гарантирана.

Стрелец

Един от най-влюбчивите и вятърничави в любовта е Стрелецът. Ако е влюбен, значи е щедър на ухажвания, внимание и признание. Но това не означава, че той е насочен към сериозна връзка, особено официален брак. Повече от всичко друго той обича своята независимост, така че добрата съвместимост с тази зодия е възможна само с тези, които го разбират в този смисъл. Всички опити да го задържи на верига, той приема с враждебност. Дори и да влезе в църковен съюз, той пак ще държи на свободата си. В противен случай моментално се оттегля, без да цени децата и семейните ценности.

Козирог

Трудно е да разделим Козирога на случайни връзки и романи. Той не е толкова темпераментен и чувствен, че да се отдаде на несериозни хобита. Търсите идеален партньор в живота и любовта? Той ще е най-достойния и сериозен партньор. Ако изборът е направен, тогава той няма да се ограничи нито от чувства, нито от щедри подаръци, нито от духовен комфорт. Ще обгради съпруга/та си с нежност, грижа и всеотдайна любов. Това е един от най-сериозните представители, така че лоялността в една връзка се цени тук, преди всичко. Само силен и искрен брак за него е основата на благополучието и щастието.

Водолей

За Водолея любовта е подобна на приятелството, към което той се стреми с цялото си сърце. Той е пълен с чар и ще привлече всеки към себе си. Добра съвместимост на зодията в любовта се очаква с човек, който е лесен, весел и непретенциозен. Може да се докаже като благороден рицар или безстрашен герой. Той обича да впечатлява обекта на привързаността си. Само да не се опитат да му сложат брачна халка. В брака той е в състояние да се промени, да се охлади и да остави половинката си на милостта на съдбата. Може да разчитате на връзка с него, ако неговите възгледи и принципи съвпадат с тези на партньора му.

Риби

Плахи и сантиментални, те рядко поемат инициативата в любовта. Като правило чакат първите стъпки от партньора, докато самите те само наблюдават как ще се развие ситуацията. Тези, които се надяват на съдбата са чувствени и спокойни. Ако се влюбят истински, ще обградят избраника с неземна нежност и майчина грижа. Може да разчитате на успешна съвместимост от тази зодия, ако играят втора цигулка в семейството. Вземането на решения и организирането на сватба не е за тях. Но като съпрузи са надеждни и верни, а родителската им любов граничи с тези на фантазията.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ