HomeХороскопГодишен хороскоп - Зодия „Козирог“

Годишен хороскоп – Зодия „Козирог“

Годишен хороскоп

Годината ще e много интересна за Козирозите. Те ще могат да придобият нови знания и да сполучат в превръщане на хобито си в бизнес – но едновременно с това в емоционален план ще се отнасят с повече нежност и топлота към членовете на семейството и любимия човек.Те ще имат желание да осмислят по-добре живота си, като надмогнат миналото и започнат да поправят грешките. Положителни промени очакват Козирозите в партньорствата и в кариерата им.

Финансов хороскоп

Периодите на максимален приток на пари са лятото и есента. През настоящата година ще могат да спестяват и да инвестират пари изгодно. От това колко печелят именно сега зависи да имат по-сигурно и по-комфортно бъдеще.

Любовен хороскоп

Мнозина Козирози ще срещнат нова любов. Именно този човек ще изпълни животът им с нежност и отдаденост. Други ще могат да задълбочат взаимоотношенията със сегашния си партньор, като приемат неговото светоусещане без съпротива. Сковаността, която им е присъща, ще отстъпи място на добронамереността, откритостта и доверието в любимия човек. Новият партньор в живота на Козирога ще бъде източник на радост и вдъхновение. В лицето на любим човек земният знак ще получи пълно разбиране и внимание. Важно е Козирогът да не злоупотребява с доверието, да бъде отворен за диалог и да се научи да отстъпва. За постоянните партньори на Козирога е важно да не използват любовта и доверието за манипулиране. Прозорлив по природа, той бързо ще види неискреност и ще прекъсне отношенията. Козирозите предпочитат самотата, така че това няма да бъде разруха на живота им, а само ще освободи време за техните професионални занимания. Повечето все пак ще запазят съюза и ще го изведат на следващо ниво.
Свободните Козирози ще се научат да се радват на взаимоотношенията с близките хора просто така, от факта на тяхното съществуване, дори ако предишният опит е бил болезнен и отрицателен.

Здравен хороскоп

В стремежа си към промяна някои ще сменят визията си като пребоядисат косата си или пуснат брада. За мнозина еко-стилът ще стане предпочитан с прехода към по-прости, по-удобни дрехи за всички поводи, отхвърлянето на тесни обувки и ходене на токчета в полза на маратонките. Всичко това ще повлияе положително на здравето, състоянието на кожата и вените. Катастрофалната липса на време не е причина за изоставяне на спорта. Разходките сред природата, тичането, практикуването на йога перфектно ще се отразят на тялото и ще допринесат за цялостното физическо и психично здраве. Необходимо е да се обърне специално внимание на дихателните органи, тъй като са вероятни чести настинки. През лятото рискът от нараняване е голям, затова Козирозите трябва да избягват екстремните спортове. Ще са необходими 3-4 кратки почивки, за да се балансират всички сфери на живота.

Семеен хороскоп

В стабилни връзки, в брак и в семейства с деца, Козирозите няма да се интересуват от чувствения, а от материалния компонент на връзката. Възможни са конфликти в брака, ако те не потискат емоциите в себе си. Способността да се намери компромис ще помогне за поддържането на взаимоотношенията и дори ще ги укрепи.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ