HomeХороскопГодишен хороскоп - Зодия „Стрелец“

Годишен хороскоп – Зодия „Стрелец“

Годишен хороскоп

За Стрелците годината ще бъде много силна във финансовата сфера. Там ще имат сериозни. С експертните си познания и опит ще защитят своя авторитет и ще получат подкрепа от висшестоящите. Най-амбициозните цели, които имат, ще се реализират, служебните ангажименти и задачи лесно ще намират решение. Трябва да отчитат факта, че отношенията в екип изискват компромиси, а те от своя страна ще помогнат в кариерното им развитие. Стрелците трябва да бъдат нащрек, да отстояват правата си и да използват всяка възможност, за да продължат напред в кариерата си. Те трябва да бъдат много коректни и балансирани в комуникацията с колеги и работодатели и да ценят своето и чуждото време.

Любовен хороскоп

Стрелците ще бъдат споходени от романтични преживявания. Изобилието от ярки и страстни любовни романи ще повиши самочувствието им. Препоръчително е да подхождат с внимание към нови познанства.
Практикуването на правилно дишане, йога и водни процедури ще укрепи здравето. Важно е да се запазва самообладание, когато възникнат проблеми. А още по-добре е да се реагира с чувство за хумор и позитивизъм.Има шанс Стрелците да срещнат активен и решителен човек през юни. С него ще започнат връзка, която ще прерасне от нежно приятелство в романтична любов и сериозни, искрени чувства. Мнозина, които са обвързани емоционално или са семейни, ще изменят чувствата към партньора си, защото той ще се покаже както от най-добрата си, така и от най-лошата си страна. В такива случаи е необходимо да се прецени какво е онова, което могат да приемат в името на съвместно бъдеще и с какво отказват да се примирят. Изблиците на ревност и конфликтите ще провокират разговори за раздяла.

Финансов хороскоп

Новото ниво на заможност ще позволи на Стрелците да забравят за дългове, заеми и живот в недоимък. Усилията в работата и стремежът за професионално израстване, ще бъдат възнаградени. Смелите и решителни стъпки в постигането на финансовите цели няма да оставят място за колебания. Периодът юли – декември ще бъде особено успешен. От май до ноември Стрелците ще укрепят финансовото си положение и ще научат нещо ново. Обучението ще бъде безпроблемно, благодарение на него ще се създадат полезни връзки и познанства, мнозина ще стартират свой личен бизнес. Не бива да се забъркват в съмнителни сделки с ненадеждни партньори.

Семеен хороскоп

Чарът на жените ще привлече към тях вниманието и симпатиите на противоположния пол. В разгара на пролетта са възможни съдбовни запознанства, а брачен партньор има шанс да се срещне от май до ноември. За да няма разочарования, е важно да не се оставят на страстта да замъгли преценката. Така партньорът може да се види трезво в различни ситуации. За много Стрелци съдбовната среща с любим човек ще стане по време на пътешествие.Стрелците трябва да заложат на балансиран режим на труд и почивка и да променят хранителните си навици, да практикуват спорт, да променят имиджа си. Струва си да заложат и на чувството за хумор и позитивното мислене.
Представителите на знака трябва да намерят време за своите близки и да заздравят семейните връзки.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ