HomeХороскопДневен хороскопХороскоп за 10-ти август

Хороскоп за 10-ти август

Днес на 10-ти август, в разгара на най-многото отпуски и за завърналите се току що от тях…, ето какво са ви подготвили Луната и Звездите, според зодията ви:

♈ Овен

Периодът на изчакване за нещо добро е твърде дълъг. Чувствате, че търпението ви е на път да се изчерпи. Ако е така, просто дишайте и се опитайте да се освободите от фалшивото чувство за контрол над ситуацията.

♉ Телец

Сега не е моментът да се притеснявате, че нещата не се получават. И това не е моментът да се тревожите за дребните неща. Починете си от суетата и насочете вниманието си към големите и важни неща.

♊ Близнаци

Днес звездите казват на Близнаци, че сте близо до финалната линия. Сега не е моментът да спирате дотук. Продължете откъдето сте спрели. Предизвикайте себе си да продължите напред.

♋ Рак

Днес звездите призовават Раците да анализират заобикалящата ги среда и междуличностните отношения. Идентифицирайте хора, които изпълват душата ви с радост и вдъхновение. Това важи също и за тези, които само черпят от него и изтощават резервите.

♌ Лъв

Понякога грижата за себе си прилича на вана с етерични масла и соли. В други случаи това означава защита на личните граници. Днес звездите напомнят на Лъвовете, че „не“ е пълно изречение.

♍ Дева

Вие сте по-близо от всякога до това да привлечете в живота си същата сродна душа, която е била призовавана толкова дълго. Само не започвай да „преследвате любовта“, Дева. Просто продължете да живеете нормален живот – правилният човек ще ви намери.

♎ Везни

Везните днес не трябва да разчитат на външна помощ. Заради натрупаните ежедневни проблеми хората около вас са твърде съсредоточени върху собствените си дела.

♏ Скорпион

По скалата от едно до десет, вие затъвате все по-дълбоко в бездната. Имате чувството, че не можете да направите нищо. Сякаш никой не разбира през, какво преминавате. Въпреки това, не бързайте да слизате в заешката дупка на негативните емоции.

♐ Стрелец

Този ден ще донесе много разкрития на Стрелците. Някои от тях може да са приятни, а други да не са. Не забравяйте, че всяка информация ви става известна по някаква причина.

♑ Козирог

Днес звездите ви молят да намалите темпото и да се насладите на простите удоволствия на живота. Например, гледане на залеза от балкона. Или се свийте и бъдете близо до косматия си приятел. Гледайте добър филм или се срещнете с най-добрия си приятел/приятелка.

♒ Водолей

Вашата душа, Водолей, се нуждае от комуникация повече от всякога. Особено със семейството и приятелите. Един задушевен разговор днес ще ви помогне да придобиете увереност и да прогоните негативните мисли.

♊ Риби

Достигнали сте етап от живота, в който вече не чувствате нужда да отговаряте на всички покани. Предпочитате да останете вкъщи, да си направите чаша чай и да се насладите на разговор с най-важния човек в живота ви. Повярвайте ми, това решение ще бъде най-доброто и полезно за вас, Риби.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ