HomeХороскопДневен хороскопХороскоп за днес, 9 август, за всички зодии

Хороскоп за днес, 9 август, за всички зодии

Астролозите разкриват бъдещето за всички зодии на зодиака. С помощта на древни руни, които се смятат за един от най-точните инструменти за предсказания, вижте, какво ви очаква на 9-ти август:

♈ Овен

Някой друг ли е виновен, освен вас? А може би все пак не е така? Избягвате важен разговор, но все пак трябва да минете през джунглата.

♉ Телец

Лесно е да си забиете главата в пясъка, да се потопите в работа и други задължения, за да избягате от вътрешните противоречия.

♊ Близнаци

Ако сте играли роля в една връзка по подразбиране, време е да направите пауза и да си осигурите момент, за да разберете сами, как самочувствието ви е свързано с приятелствата. Това, което трябва да направите днес е да преминете в режим на наблюдение въпреки дискомфорта, който идва с това.

♋ Рак

Може би липсата на емпатия или желание за комуникация у другите е свързана с това как се чувстват останалите в момента. Най-доброто, което може да направите за себе си, е да се опитате да не приемате нещата лично, през следващите няколко дни.

♌ Лъв

Направих ли правилния избор? Защо живея на този свят? Правилно ли постъпвам? Няма пряк отговор на основния ви въпрос. Понякога вашият най-голям въпрос ще остане без отговор.

♍ Дева

Началото на седмицата напомня, че е време да спрете и да се потопите в себе си. Позволете си да обмислите всичко, което сте преживели през последните няколко седмици и повече. Погледнете в себе си.

♎ Везни

Спрете да чакате някой друг да ви подкрепи. Спрете да чакате някой друг да размаха зеления флаг или да ви потупа по гърба. Знаете кой сте и знаете, за какво живеете. Време е да седна зад волана.

♏ Скорпион

Предстоящата седмица обещава да бъде натоварена. Звездите са ви подготвили проверка на реалността, която може да ви накара да мислите, че целият свят се срива. Вместо да се разочаровате, борете се.

♐ Стрелец

Днес може да се чудите кое е истинско и кое нереално. Може да се почувствате в капан на нещата, които са ви накарали да сте сигурни в този непрекъснато променящ се свят. Вие, обаче сте толкова свободни, колкото искате да бъдете и вашето определение за това, какво означава свобода може да се промени с времето.

♑ Козирог

Струва ви се, че сте преживели една след друга смъртта на вътрешния си свят и че дори не знаете, кой сте. Може би, държите на аспекти от предишния си живот, защото се страхувате накъде ви водят? Време е за прочистване!

♒ Водолей

Когато става въпрос за хората, които обичаме, ние почти интуитивно знаем, кога са на път да поемат по грешен път. Искаме да ги обвием в топла прегръдка, за да не бъдат докоснати от многобройните житейски бури. И все пак, без грешки няма опит за преодоляване на идващите трудности.

♊ Риби

Вие сте по-близо до половинката си от всякога. Вашата задача не е да гоните любовта, а да продължите да работите, върху себе си.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ