HomeХороскопМесечен хороскопКакви изпитания очакват всяка зодия и кои години са най-опасните

Какви изпитания очакват всяка зодия и кои години са най-опасните

Предупреденият е предварително въоръжен. Използвайки уликите на небесните тела, всички зодии на Зодиака ще могат да предотвратят непоправими грешки и плачевните последици от повратни моменти в живота.

Нека поговорим за най-нестабилните етапи от живота на всяка зодия, какви изпитания очакват всяка зодия и кои години са най-опасните. Научете и как да ги преживеете:

Овен

Почти непроницаемите Овните са изложени на риск от загуба на самоконтрол на 19, 35 и 66 години. В тези значими за вас периоди от време е необходимо да поддържате критично възприятие и емоционална гъвкавост, тогава всичко ще се нареди във ваша полза. След 45, типичният Овен ще започне нов кръговрат от живота и всички минали пречки и скърби ще бъдат зад гърба му.

Телец

За далновидния и отговорен практически няма „фатални етапи“. Единственото нещо, което е важно е да имат предвид, че промяна ще се състои на 21, 27 и 38 години. Ирационалният страх от новото и непознатото може да изиграе номер на Телеца, така че дерзайте.

Близнаци

Подвластниците на Меркурий трябва да обърнат внимание на годишнините. На 20-годишна възраст на много Близнаци ще им е трудно. По това време Съдбата започва да ги изпитва, изкушавайки по всякакъв начин. За останалите кръгли дати обещава духовен напредък и материални перспективи.

Рак

Мечтите и надеждите, като правило са неосъществими. Това ще измъчва типичните Раци до 31 години. Не бива да се отчайват, на 35 години на житейския хоризонт ще се появят доста осезаеми перспективи. Основното е да не изпадат в униние до 40-годишна възраст, след което до 50-годишна възраст ще благодарят на съдбата за много благословии.

Лъв

На лъвовете са предопределени много повратни моменти. Ще трябва да проявят воля на 22, 33, 36, 49, 55 и 76 години. В същото време всеки успешно преминат тест за сила ще им даде нови възможности и допълнителни умения.

Дева

Бързи възходи и болезнени падания очакват типичните Деви. Повратните години са: 17, 22, 24, 33, 44 и 48. Освен това лъвският дял от препятствията ще е свързан със себереализацията и финанси. След 55 много представители на зодията ще бъдат на върха на успеха и моралното удовлетворение.

Везни

Преломни са годините: 17, 24, 33, 40 и 48 за зодия Везни. Мнозина ще трябва да преосмислят стила си на общуване, за да избегнат проблеми и да преминат на следващото ниво.

Скорпион

Съдбовните етапи се падат на 25, 34, 45 и 60 години. През тези периоди от време Скорпионите отчаяно ще се борят със себе си и именно вътрешната битка ще се окаже най-трудното изпитание на съдбата.

Стрелец

Стрелецът ще трябва да премине през няколко житейски урока, за да намери вътрешен баланс и истинския смисъл в живота. Ударите на гибелта се очакват на: 19, 33, 37, 39 и 50 години.

Козирог

При типичния Козирог ключовите повратни точки са свързани с детството и дълбоката зрялост: 8, 11, 15, 47, 51, 55, 61 и 79 години. По-голяма част от представителите на зодията, осъзнатия живот за консервативните и отговорните ще е стабилен.

Водолей

Съдбовни срещи, запознанства и събития очакват Водолеите на 12, 22, 24, 32, както и на 48 и 50 години. Основното нещо е да не забравят за чувството за такт и поне малко дисциплина.

Риби

В личния живот и професионалната сфера Рибите трябва да са подготвени на: 13, 15, 25, 30 и 37 години. Тогава за тях предстоят всякакви изненади. На тези дати определено е невъзможно да не са активни.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ