HomeХороскопКакво кара всяка зодия да изневерява

Какво кара всяка зодия да изневерява

В любовта най-лошото, което може да ти се случи е изневярат

Разберете какви са причините, поради които всяка зодия би извършила това предателство спрямо своя партньор.

Овен

За него изневярата е авантюра, която биха направили без капка угризения. Дори биха обвинили рогоносеца, че е виновен за собствените им действия и го е подтикнал към тях.

Телец

Ако Телецът изневери, той ще го направи, защото вече е влюбен в друг човек. Той няма да се подаде на изкушението, ако не изпитва чувства. Въпреки всичко дълго време ще съжалява за постъпката си и ще се обвинява за това, че е предал доверието.

Близнаци

Те обичат да комуникират и са много общителни, поради което може да прекрачат границата на обикновения флирт и закачки по време на парти. Възможно е да ги хванете в крачка с някого от компанията.

Рак

Причината за изневяра може да се обясни с това, че тази зодия не спира да търси човека, който ще я допълни напълно. Въпреки това едно от най-големите им опасения е, че може да бъдат рогоносци. 

Лъв

Голяма рядкост е да хванете Лъв в изневяра. Те не обичат да си усложняват живота и мисълта от последствията, с които ще се сблъскат ги отказва от подобни действия. 

Дева

Те са професионалисти в изневярата. Представителите на тази зодия нямат проблем да имат човек до себе си и същевременно да се срещат с още двама. Без това да буди каквито и да било угризения в тях. Влизат в роля и правят всичко необходимо, за да се прикрият. Измислят невероятни лъжи и планове, с които да си осигурят алиби, ако бъдат хванати в крачка.

Везни

Могат да бъдат истински майстори в изневярата. Благодарение на уменията си да манипулират може да поддържат паралелна връзка с години, без да бъдат заловени. Дори тогава няма да поемат отговорност за действията си и ще извъртят така нещата, че всъщност те са жертвата в цялата ситуация.

Скорпион

Обичат страстно и знаят как боли от изневяра. В много редки случаи биха си позволили да изневерят и дори биха си признали, ако го направят, защото трудно ще живеят с вината. 

Стрелец

За тях изневярата е като детска игра. Обичат да флиртуват и рядко имат само едно гадже. Бързо преживяват разделите и лесно се впускат в нови авантюри.

Козирог

При тях изневярата не е нищо повече от физическо желание. Може да го направят, но няма да вложат чувства в действията си. Те нямат да изпитат вина от действията си и ще продължат живота с партньора си, без никакви угризения, тъй като дълбоко в себе си вярват, че не са направили нищо грешно.

Водолей

Те обичат да експериментират и да се запознават с нови хора. Бързо им омръзва и често се впускат в нови авантюри, без да им пука, че могат да бъдат хванати. Дори да бъдат заловени в крачка – няма да отдадат особено голямо значение на случилото се и природния им егоизъм ще ги води напред.

Риби

При тях изневярата е добре планирана и винаги има план Б, ако нещо се обърка. Успяват да заличат следите си и взимат всички необходими мерки, за да държат рогоносеца в неведение за действията си. През това време го карат да се чувства като специален и незаменим за тях.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ