HomeХороскопКои зодии имат проблеми с мъжете

Кои зодии имат проблеми с мъжете

Проверете дали сте от тях

Сигурно всеки от нас е привлечен от определен тип мъже, които не могат да устоят, въпреки че знаем, че това не е точният човек за нас… Предпочитанията ни към мъжете също се управляват от звездите! Вижте срещу какъв тип мъже ви предупреждава астрологията.

Овен

Скъпи Овни, вие сте жени с изключително силна личност. За съжаление, когато избирате партньор, тя често ви тласка в една от двете крайности. Можете лесно да загубите ума си по мъж, който никой освен вас не може да понесе, защото той е напълно самоуверен и ужасно вдетинен. На всяко парти той прекалява с напитките, които го карат да жадува за луди приключения, разказва вицове, на които се смее само и флиртува с всяко момиче.

Хората от този знак обаче са влюбени и в краля на купона, тоест … абсолютен неудачник, който няма да поставя под съмнение мнението на рогатия Овен!

Телец 

Телци, ние добре знаем, че обичате красивите неща и финансовата стабилност. Това не означава, че умишлено търсите някой, който да повиши социалния ви статус. Когато срещнете човек в перфектно скроен костюм, който успешно върти собствен бизнес и винаги знае какво прави, вероятно ще хлътнете. За съжаление, този двойник на Крисчън Грей, подобно на неговия книжен двойник, познава отлично своите силни страни и няма да се поколебае да ги използва, за да ви манипулира свободно. 

Близнаци

Близнаците са знак, който се нуждае от постоянна интелектуална стимулация. Нищо чудно, че когато срещнете алтернативен художник с интелектуални наклонности по пътя ви, те привлича към него като молец към огън! Въпреки това, да имате връзка с човек, който става посред нощ и излиза на покрива, за да рисува нощното небе, докато цитира велики философи и обсъжда новите технологии с теб, има някои сериозни недостатъци.

Раци

Раците са изключително отдадени и обичат да се грижат за близките си. За съжаление поради тази причина около тях често се мотаят енергийни вампири, които няма да се поколебаят да ги изсмучат до дъното! Ще се опитат да им дадат всичко, а те с радост ще го вземат и ще поискат още. Човекът, за когото говорим, често има реални или въображаеми проблеми, които използва, за да се свърже още повече с вас. По-лошото е, че той може да бъде експерт в укриването им. Привидно организираният господар на къщата, който има добра работа, апартамент и куче, след известно време ще започне да разкрива изблици на агресия или болна ревност. 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ