HomeХороскопЛюбовен хороскопКолко жадни за любов са тези зодии

Колко жадни за любов са тези зодии

Всички хора се различават по характери, предпочитания и навици, но ако проследите поведението на влюбените зодии, можете да откриете доста прилики.

Казвайте, каквото искате, но всеки има една или повече черти на характера, характерни за неговата зодия. И така, ако ги изучавате внимателно, може да определите чувствата на човек. Сега ще разгледаме по-отблизо колко жадни за любов са някои зодии:

Везни

Везните са изискани и чувствителни партньори, за които романтичната атмосфера е много важна. В комфортна среда ще им е лесно да се отворят към избрания и да се отдадат на красива любов. Те ценят опитни партньори, които владеят добре изкуството на съблазняването и чувствените ласки. Везните трябва да почувстват не само силата на привличането, но и да намерят хармония в обятията.

Скорпион

Скорпионът умее да съблазнява само с един поглед, в който има толкова много приятни и чувствени обещания. Той се наслаждава на интригуващия процес на завладяване и интимността с него винаги ще е ярка и очарователна. Неговите еротични фантазии са много разнообразни, така че се радва да види страстен и темпераментен партньор до себе си.

Стрелец

За Стрелците любовта винаги е свързана със завоюване на нови хоризонти. Това е начин да опознае себе си и да се наслади напълно на чувствени ласки. Той се отнася към любовта с лекота. Не налага строги изисквания към партньора. Основното е, че човекът наблизо интригува и знае как да предизвика интерес. Стрелецът не е свикнал да крие чувствата си. Той винаги е много внимателен към обекта на обожание, но също така оценява свободата в отношенията.

Козирог

За Козирога е много важна интелектуалната и духовна хармония с партньора, чието продължение ще е в леглото. Той се стреми да разбере еротичните фантазии на своя избраник и да угоди с умело изпълнение. Той много цени любовната игра, а интимността да е дълга и качествена. Няма нищо против да бъде очарован и приятно изненадан от партньор, въпреки че за него няма да е проблем сам да поеме инициативата.

Водолей

Водолеите предпочитат свободни интимни отношения, които биха били приятни и лесни и за двамата. В същото време за него е важно двойката да има, ако не силни чувства, то поне взаимна симпатия. Той с радост ще подкрепи интересните идеи на избрания, отворен е за интригуващи експерименти с тези, на които има доверие.

Риби

Риби е романтична натура и изисква връзка с партньор на дълбоко ниво. Интимността трябва да се проведе в приятна атмосфера, където и двамата ще се чувстват удобно. Рибите са чувствени и внимателни в любовта, за тях е важно избраникът да се наслаждава. Те ще се радват да обмислят срещата предварително, да я изпълнят с чувства и романтика.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ