HomeХороскопМесечен хороскопМесечен хороскоп август 2022

Месечен хороскоп август 2022

Овен

Този месец Овните ще имат повече сполуки, отколкото неприятности. Още в началото на месеца ще успеят да открият правилната формула за щастлив семеен живот. Към средата на новия месец представителите на този знак е възможно да намерят желаната работа.

Месечен хороскоп за август за зодия Телец

Зодия Телец ще се чувстват на прага на силите си през новия месец. Не е изключено представителите на този знак да имат парични затруднения, които ще рефлектират върху тяхното самочувствие и настроение.

Близнаци

Месецът ще е сравнително приятен за представителите на този знак. Не е изключено към средата на август зодията да открие своята сродна душа.

Рак

Раците ще се чувстват щастливи и доволни. В края на август месец необвързаните представители е възможно да получат предложение за брак. 

Месечен хороскоп за август за зодия Лъв

Лъвовете ще имат известни неприятности през по-голямата част от месеца. Не е изключено в края на август всички тези проблеми да останат в миналото.

Дева

Представителите на зодията ще се чувстват щастливи, защото в средата на месец август най-съкровените им мечти ще започнат да се превръщат в реалност. Не е изключено през последните дни на август Девите да се чувстват на върха на щастието.

Месечен хороскоп за август за зодия Везни

Зодия Везни ще бъдат погълнати от желание да се справят с всички трудности и да сложат край на лошите навици. Не е сигурно дали ще успеят, но по-важното е, че към края а август ще се чувстват удовлетворени от случващото се в живота им.

Скорпион

Скорпионите ще имат смелостта да се изправят пред трудностите в живота си. Не е изключено някои от представителите да развалят взаимоотношенията си със семейството.

Стрелец

Стрелците ще имат емоционален месец. Почивките ще им се отразят добре. Възможно е към края на август представителите на зодията да възобновят работните си дейности.

Месечен хороскоп за август за зодия Козирог

Зодия Козирог ще се чувства мотивирана и преливаща от идея. Към края на месец август представителите на зодиакалния знак ще получат изненадващо предложение за работа. 

Месечен хороскоп за август за зодия Водолей

Представителите на този зодиакален знак ще имат възможността да стартират живота си отначало. Най-накрая ще усетят как тежестта напуска плещите им. В края на август Водолеите ще са настроени на романтична вълна.

Риби

Зодия Риби ще имат труден казус за решаване. Не е изключено към средата на месеца представителите на този знак да се сблъскат с трудности, но малко след това проблемите ще останат в миналото. 

Полезни линкове :

Дневен хороскоп за днес

Годишен хороскоп за 12-те зодии

Седмичен хороскоп за 12-те зодии

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ