HomeUncategorizedСедмичен хороскоп за 1 – 5 август 

Седмичен хороскоп за 1 – 5 август 

Звездите са подготвили изненади за една зодия според нашия седмичен хороскоп.

Седмичен хороскоп за зодия Овен

Седмицата се очертава да бъде изключително динамична за представителите на зодия Овен. Възможно е към средата на седмицата на Овните да им се наложи да се справят със сложен житейски казус. 

Телец

Телците ще имат емоционална седмица. Не е изключено това да се дължи на промяна в начина им на живот. Възможни са пречки и пререкания с колеги.

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци

Седмицата ще стартира положително за представителите на зодията. В средата й ще се наложи да направят известни промени. В края на седмицата Близнаците ще бъдат затрупани със задачи.

Рак

Зодия Рак ще се сблъска с неприятности през новата седмица. Към края й обаче всички неразбирателства и пречки ще останат в миналото.

Седмичен хороскоп за зодия Лъв

Лъвовете е възможно да се почувстват самотни през новата седмица. Много вероятно е това да се дължи на отсъствието на любим човек.

Дева

Девите ще имат проблеми в семейството. Желателно е да бъдат отстъпчиви и да не се опитват да налагат мнението си на околните.

Седмичен хороскоп за зодия Везни

Зодията ще има известни трудности в началото на новата седмица. Към края й обаче всичко ще се подреди по възможно най-добрия начин. 

Скорпион

Добре е Скорпионите да проявят сдържаност на работното си място. Звездите ги съветват да бъдат колкото се може по-организирани.  Не е желателно да поемат ангажименти, ако не са сигурни, че не могат да се справят с тях.

Стрелец

Зодия Стрелец ще научи много положителна новина през новата седмица. Не е изключено тя да бъде свързана с появата на дете. 

Седмичен хороскоп за зодия Козирог

Козирозите ще се чувстват изморени през по-голямата част от седмицата. Добре е да помислят за пълноценна почивка.

Водолей

Водолеите ще имат интересна седмица. Не е изключено към средата й да получат предложение за нова работа. 

Риби

Животът на Рибите е много вероятно да се завърти на 360 градуса през новата седмица. Възможно е да става въпрос за появата на нов човек.

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп за август

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ