HomeХороскопЛюбовен хороскопПо 1 отвратителна черта у всяка зодия

По 1 отвратителна черта у всяка зодия

Всяка зодия има притежава поне една черта на характера, която води до „бяла жар“. Какво да се прави, идеални хора няма. Всеки си има, както хубави страни, така и отвратителни черти. Кои са те у всяка зодия, разберете на мига:

Овен: навикът да командва

Активният Овен обича да управлява и изисква пълно подчинение. Той не е склонен да прави компромиси или да огъва линията си. Ако по вина на Овен се случи неприятност, никога няма да се признае за виновен. За всичко ще са виновни другите.

Телец: тромавост

Този „слон в стъкларски магазина“ е просто „брутален“. Всеки крехък предмет, който попадне в ръцете му, моментално се превръща в купчина фрагменти. За Телеца е противопоказано да работи като сервитьор. Той със сигурност ще счупи чаша вино или ще излее купа с гореща супа, върху клиент.

Близнаци: седем петъка в седмицата

Внимателен представител на Зодиака, който е свикнал да анализира и обмисля всичко в детайли. Близнаците са изключително непостоянни в решенията си, това е всеизвестно. Те уж отиват на кафене, после не ходят, после се женят, после не. Плановете им се променят толкова бързо, колкото времето, през пролетта.

Рак: отвратително настроение сутрин

Разговорът с Рак сутрин е животозастрашаващ. Той или ще изпрати добра нецензурна дума или ще се взира безизразно, през прозореца. Ракът е напълно недееспособен в началото на деня. Имат нужда от замах, за да се включат в работата и да започне да говори нормално, с околните.

Лъв: говорете за себе си любими

Лъвовете обичат самохвалието. Те вбесяват околните, когато с часове говорят за успехите си (дори да не струват пукната пара). Отива на лъва да носи корона на главата си само, за да демонстрира напомпаното си самочувствие.

Дева: скептицизъм

Девите поставят под въпрос всяко твърдение. Те виждат себе си като авторитетни фигури, така че са скептични към всичко, което им се каже. Девите се приемат за самоуверени всезнайки. Те обичат да демонстрират интелектуална проницателност, дори и никой да не ги пита.

Везни: любовта е по-важна от приятелите

Същият представител на зодиака, който, без да му мигне окото, ще напусне най-близките приятели в името на красиво момиче или момче. Щом Везните се влюбят, те напълно забравят за приятелите си. И обратното, щом се разлюбят, веднага си спомнят за тях.

Скорпион: бягство от тежка работа

Това, което най-силно вбесява околните е, че Скорпионът изчезва веднага щом трябва да работи усилено. Предпочита да дава съвети, отколкото да участва пряко в решаването на проблема. Когато Скорпионът не иска да работи, той просто пречи.

Стрелец: нечистота

Не, Стрелците си взимат душ навреме и ходят на фризьор. Но, точно, когато готвят, със сигурност ще използват всички кухненски прибори, които са в кухнята. Всичко ще бъде мръсно: черпаци, лъжици, купи, месомелачка и дори пликът за сладкиши. Въпреки, че Стрелецът просто е искал да приготви овесена каша. Лошото е, че ще повери на друг да разчисти бъркотията, а самият той тихо ще се наслаждава на купата с овесени ядки.

Козирог: скъперничество

Същият приятел, който „забравя“ да вземе портфейла си със себе си на ресторант. Козирозите броят всяка стотинка. Те работят много и не са свикнали да харчат пари за дреболии. Желанието им за спестяването произхожда от дребнавостта им. Буквално. За рождения ден на приятелката си могат да подарят химикал. Разбира се, без цветя. Последните излизат „твърде скъпо“.

Водолей: подозрителност

Водолеите изглеждат дружелюбни и милостиви, въпреки че винаги и всичко гледат с подозрение. Това не са хората, които ще се доверят на непознат. Те неохотно се сближават с другите, винаги ги подозират в неискреност. Водолеите се страхуват, че ще бъдат използвани за егоистични цели.

Риби: забравяне и разсеяност

Постоянно губят телефони, ключове и очила. Рибите със сигурност ще забравят билета у дома и ще си спомнят за него, преди влакът да тръгне. Най-често в чекмеджетата на Рибите цари пълен хаос: разписките лежат в безпорядък, дрехите рядко висят на закачалки, но почти винаги лежат под стола. На сутринта Рибите мъчително търсят чорапи из целия си апартамент.

Хората са несъвършени. В характера им има такива черти, които откровено вбесяват другите. Тук не трябва да се ядосвате, а да проявите търпение към недостатъците на другите. Все пак всички имаме едни или други!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ