HomeХороскопЛюбовен хороскопПодаръци по зодия за жени

Подаръци по зодия за жени

Казват, че за да разберете от една жена, какво иска да получи за подарък на празник или лична важната дата ще доста лесно. Основното е, че е правилно да й намекнете за това и тя ще ви даде тема за размисъл.

И, дори подаръкът да е най-неочакваният за нея, тя ще го оцени и приеме с удоволствие, без значение, какво ще е. И все пак, добре е да знаете какви подаръци по зодия за жени да избирате, за да е подаръкът от полза.

Овен

Тази жена ще оцени усилията, ако й подарите нещо от типа на стайни растения. Само не забравяйте да вземете предвид размера и интериора на апартамента, така че стайното растение да се вписва идеално в дизайна. Подходящ подарък биха били картини, пана или рамки за снимки.

Телец

Тези жени са практични хора и обичат подаръци, които подхождат на дома им или са доста полезни за домакинството. И, дори това да е сервиз за чай, не забравяйте да е висококачествен. Това ще ви гарантирана чаена церемония с вкусни, домашно приготвени сладкиши.

Близнаци

Те са по-взискателни към своя любим, така че ще оценят това, което им подарявате. Според концепциите за любовта, подаръкът трябва да е с не по-малка от стойността от самата любов. В противен случай може да се нахвърли върху ви за още страсти.

Рак

Такава жена винаги е практична и нейният подарък трябва да е особено ценен. Ако можете да представите подаръка правилно, тогава дамата ще го оцени много. Баналните неща в нейната концепция не са подходящи.

Лъв

Жените от тази зодия смятат за добри подаръци: скъп мобилен телефон, висококачествена чантичка, тип клъч, изключителен часовник, екстравагантен шал или златни обеци. И вие сами виждате как може да изненадате толкова разглезена зодия и колко много може да очаквате.

Дева

Много е трудно да я зарадвате с подарък, въпреки че е напълно възможно. Просто трябва да знаете малко за нейните вкусове и предпочитания и тогава с подаръка определено ще уцелите в целта.

Везни

Това са истински романтични натури. Ако решите да подарите на жена ароматни масла или свещи, тя ще оцени напълно такъв подарък по достойнство. Тази зодия се характеризира с романтични чувства и всичко, което е подходящо да внесе радост и романтика в живота й.

Скорпион

Такива жени няма да откаже добра козметика, но да е само тази, която правилно й подхожда. Ако не искате подаръкът ви да бъде натикан в далечния ъгъл, информирайте се предварително за предпочитанията.

Стрелец

Тя няма да откаже малък диамант или кожено палто. Направете правилния избор и вашият дар ще бъде приет и оценен.

Козирог

Тези дами обожават добрата козметика и скъпите парфюми. Те не се радват на банални и скучни подаръци и ще оценят само този, за които сте прекарали много време в търсене.

Водолей

От различни фигурки, скулптури или плюшени играчки трябва незабавно да се откажете. Водолеите не могат да понасят стандартни подаръци, които биха зарадвали всеки друг, но не и тях. Все пак това е най-креативната зодия, така, че развихрете въображението си и я изненадайте неочаквано!

Риби

Тази жена най-много ще оцени подарък, състоящ се от две половини, като освен това едната част бъде с вас, а другата – с нея. Свържете сърцата си в половинки подаръци.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ