HomeХороскопСедмичен хороскопСедмичен хороскоп за 4 – 8 юли

Седмичен хороскоп за 4 – 8 юли

Ето го и седмичния хороскоп за 4 – 8 юли:

Овен

Представителите на тази зодия ще имат сериозни семейни проблеми през първата седмица от месец юли. В средата й самите те ще направят опит да потушат скандалите, но ще е безуспешно. Не са изключени разочарования.

Телец

Телците ще имат позитивна седмица. Предстоят им нови запознанства с интересни личности. Не е изключено обаче да се почувстват изтощени от прекалено многото работа и това да ги накара да се затворят в себе си в края на седмица.

3-те зодии, на които може да поверите дори живота си

Близнаци

Представителите на тази зодия няма да се чувстват особено добре през новата седмица. Крайно време е да обърнат внимание на здравословното си състояние.

Рак

Раците е възможно да имат финансови затруднения през първата половина на новата седмица. Ако бъдат добри в сметките си, лесно могат да се спасят от дългове.

Какво прави жените Раци толкова забележителни

Лъв

Лъвовете ще имат емоционална седмица. Много вероятно е вълнението да е породено от семейни проблеми или друг вид лични несгоди. Възможно е в средата на седмицата тези странни чувства да останат в миналото.

Дева

Девите ще имат проблеми на работното си място през новата седмица. Ако искат да избегнат по-сериозни конфликти, добре е да са сдържани.

Везни

Представителите на зодията ще имат сериозен казус за решаване. Не е изключено през новата седмица Везните да намерят своята перфектна половинка.

Защо не ни върви в любовта според китайския хороскоп

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват свръх изморени през новата седмица. Крайно време е да се замислят за почивка. Може би една – две седмици отдих ще им се отрази наистина добре.

Стрелец

Зодия Стрелец ще има напрегната седмица. В началото й не са изключени скандали в семейството, които е възможно да продължат през цялата седмица. Нужно е представителите на този зодиакален знак да са максимално сдържани.

3-те зодии, които не умеят да пазят тайна

Козирог

Козирогът е препоръчително да остане у дома през по-голямата част от седмицата. Това ще му помогне да възстанови силите си и да се отърси от проблемите, които е имал през последните няколко месеца.

Водолей

Седмицата на Водолея ще е изключително ползотворна. Всички работни ангажименти ще са отметнати по възможно най-бързия и пълноценен начин. Не е изключено в средата на седмицата Водолеите да получат изненада от своята половинка.

Това са най-безчувствените зодии

Риби

Рибите ще имат вълнуваща седмица. Възможно е обвързаните представителите на зодията да научат за появата на бебе в семейството.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ