HomeХороскопТова са най-безчувствените зодии

Това са най-безчувствените зодии

Нарцисизмът е част от характера на всички хора, но при някои е преобладаващ. Има хора, за които нищо друго няма значение, освен собственото им его и благополучие. Дори, когато цената на това е чуждото нещастие. За тях не е проблем и са искрено безразлични към нуждите на останалите. Никой не желае да има връзка с такъв човек и мъдростта на астрологията може да ни насочи при кои зодии е възможно да попаднете на безчувствен нарцис.

Стрелец

Тяхната амбициозност понякога може да прерасне в истински нарцисизъм. В стремежа да постигнат целите си са склонни да преминат през всичко. Те са самоуверени и обичат да се хвалят. Вярват, че са голяма работа и често са фокусирани единствено върху собствените си планове и чувства. Затова е твърде вероятно, когато си говорите с тях да не ви обръщат особено внимание и да насочват разговора само към тях и теми, които ги касаят. Обичат да говорят за себе си и не ги интересува какво се случва с останалите. В редките случаи, когато живо се интересуват от вас, е, ако сте свързани по някакъв начин с плановете и личните им амбиции, за да измъкнат информация.

Рак

Те безспорно са най-емоционалния знак в зодиака, които се ръководят основно от емоциите си. Затова може да ви е трудно да повярвате, че те намират място в тази класация, но често се случват след поредната раздяла да затворят сърцето си и по този начин да се опитат да се предпазят от нови страдания и предателства. Имат нужда от баланс, който понякога се търсят на грешното място.

Водолей

Водолеите избягват да показват чувствата си и да влизат в разговори, при които да им бива споделяно за чуждите неволи. Чувстват се не на място и предпочитат да се придържат към логиката и интелекта. Разбира се, че изпитват емоции, но предпочитат да ги запазят за себе си и да не споделят за уязвимостите си на околните. Не искат да ги виждат слаби и да рискуват някой да се възползва от тях или нарани. Разчитат на интелекта и логиката си, за да разрешат своите проблеми. В много редки случаи споделят за тях и то само на най-доверените им хора. 

Скорпион

Страстни и емоционални хора, които могат да бъдат много отмъстителни и трудно забравят болката. Именно това им е основния недостатък, който може да ги превърне в студени и безчувствени. Когато бъдат наранени търсят начин да си отмъстят. Без значение какво ще им струва това. Способни са да влязат в чужда кожа само, за да разберат как могат да ви наранят там, където най-боли и когато най-малко го очаквате. 

Дева

Те са способни да оставят емоциите на заден план, когато си поставят нова цел. Известни са със своята трудолюбивост, постоянство и практичност. Обичат нещата да се случват по план и всичко да бъде според предварителните им очаквания. Изнервят се, когато изгубят контрол и са способни да наранят, за да си го върнат. Рядко показват емоциите си и предпочитат да се затворят в себе си, докато се възстановят. 

Телец

Телците имат много добри качества. Те никога няма да ви предат и са доста търпеливи, но за сметка на това тяхната упоритост прекрачва в чист инат. Не желаят да се променят и вярват, че са прави, дори, когато грешат. Спорът с тях е обречена кауза и никога няма да успеете да ги накарате да влязат в обувките ви. Компромисът е немислим и често са способни да жертват всичко, но не и себе си. Егото им лесно може да бъде наранено и на всяка цена се опитват да си го запазят. Дори това да им коства любовта. Прекалената амбиция и желание за материални облаги им пречи да постигнат истинските си цели и да се радват на малките неща в живота.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ