HomeИнтересноИнтересни фактиЦелувката разкрива колко дълго ще продължи връзката

Целувката разкрива колко дълго ще продължи връзката

Замисляли ли сте се колко често се целувате и по какъв начин го правите?

Целувките в една връзка са ключови за нейното бъдеще. Замисляли ли сте се колко често се целувате и по какъв начин го правите? Липсата на достатъчно целувки може да е сигнал, че пламъкът на страстта и любовта е изчезнал. Целувките са прелюдие към интимността и честно казано, ако с някого нямате истинска плътна интимност, то вие сте по-скоро приятели, отколкото нещо повече от това. Затова, ако искате да върнете искрата и да промените нещата, то целувката е точния инструмент, с който ще запалите отново пламъка във връзката си от пепелта!

Защо целувката е ключът към интимността в една връзка

Тук е момента да ви припомним за един цитат от любимия на много от нас филм “Хубава жена”. Вивиан казва, че е готова да направи почти всичко с Едуард, но не и да го целуне по устата, защото това за нея е твърде интимно! Целувката е начин да изразите чувствата и обичта си. Докато секса в някои случаи, е просто за задоволяване на физическите ни нужди. Затова не пропускайте да целувате партньора си и не забравяйте да пазите искра жива, тъй като тя е ключа към истинското щастие.

Целувките по устата не могат да бъдат заменени с прегръдки или целувки по бузите и челото. Целувайте се, когато се срещате и разделяте. Целувайте се с повод и без повод. Оставете чувствата да ви водят и не се стеснявайте да ги показвате. Изненадвайте се постоянно и по всяко време. Кой не би се зарадвал да бъде събуден с целувка от партньора си? Показвайте любовта си един към друг. Човекът до вас трябва да знае, че е специален и не му позволявайте да го забрави!

Рискът при дългите връзки, е да изгубим искрата и отношенията ни от любовни да преминат неусетно към удобни. Чувстваме се добре един с друг. Живеем спокойно и имаме страхотно съжителство, правим секс, но липсва романтиката. Малките неща поддържат романтиката – държането за ръце; прегръдките; целувките и цялата тази романтична интимност показва, че любовта е жива и не приемаме човека до себе си за даденост.

Не оставяйте връзката си на произвола на съдбата. Старайте се всеки ден да показвате колко много се обичате и как не си представяте живота един без друг. Целувките са най-добрия начин да не позволим отношенията ни да се трансформират в добро съжителство с екстри!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ