HomeХороскопМесечен хороскопСъвет за всяка зодия за 2022 от ангел хранителя ви

Съвет за всяка зодия за 2022 от ангел хранителя ви

Ангелите защитават всеки човек, предпазват от опасности и по някакъв начин определят посоката на живота ни като цяло. Разберете коя област от живота ви трябва да се разработи, на какви лични качества трябва да обърнете внимание.

Съвети за всяка зодия за 2022 от ангел хранителя ви

  1. Овен: ангел Абдиел

Вашият ангел пазител ще е Абдиел – смел и “огнен” серафим. Той ще даде на своя подопечен увереност и решителност в трудни ситуации. Всичко, от което един Овен се нуждае, за да излезе победител от всякакви проблеми е да запази спокойствие и самообладание.

Съвет:

Препоръчително е да оставите настрана “плановете за завладяване на света” за известно време и да обърнете внимание на семейния си живот. Ако по една или друга причина сте се отчуждили от съпруга или децата си, сега е моментът да запълните тази празнина.

  1. Телец: Ангел Анаил

Ангел-пазител на Телеца ще е Анайел – ангелът , който е дал на хората знание и жажда за разбиране на неизвестното. Може лесно да усвоите всякакво количество информация и да направите правилните изводи. Особено успешни ще са хората с творчески и научни професии: журналисти, писатели, анализатори. Помислете къде можете да приложите този дар.

Съвет:

Хороскопът на ангелите препоръчва на Телците да захвърлят всичките си страхове и да действат. Това ще доведе до видими и интересни резултати. Също така си струва да обърнете внимание на здравето.

3. Близнаци: Ангел Хашмал

Вашият ангел пазител ще е Хашмал – ангелът на реда. Благодарение на своя покровител, Близнаците ще се справят с всички трудности на живота, които ще срещнат по пътя си. Освен това ще получите шанс да се докажете, с необходимото старание ще сте забелязани и оценени.

Съвет:

Всичко, започнато от нулата, ще бъде благоприятно за вас. Опитайте се да решите кое е наистина важно сега, за да можете да премахнете излишното от живота си.

4. Рак: Ангел Габриел

Ангел-пазител на Рака ще Габриел, ангелът на изгревите и залезите. Ще ви помогне да балансирате мислите и чувствата си. Правилният баланс ще ви помогне да вземете правилните, информирани решения, основани не толкова на емоции, колкото на здрав разум.

Съвет:

Имате много работа върху себе си. Опитайте се да се научите да бъдете самодостатъчни.

  1. Лъв: ангел Матариел

Вашият ангел пазител ще е ангелът на дъжда (на живота) – Матариел. Той със сигурност ще ви подкрепи в подходящия момент. Той ще ви даде сили да растете и да се развивате или, напротив, ще охлади плама ви и ще ви попречи да направите непоправими грешки.

Съвет:

Трябва да спрете да се страхувате да изразите истинските си мисли. Чувствайте се свободни да кажете на другите какво наистина мислите, за да избегнете недоразумения в бъдеще.

  1. Дева: Ангел Пенему

Девите ще са покровителствани от Пенема – ангелът на писането. Той дава гъвкаво и конструктивно мислене и способност се изразявате правилно.
Съвет:

За Девата е дошло времето за нови възможности и свежи впечатления. Ще има добри шансове да превърне в реалност това, което отдавна е планирала. Ключът към успеха ще знание, което ще може да използвате в подходящия момент.

7. Везни: Ангел Гаврил

Вашият ангел пазител ще е принцът на добродетелта. Той ще ви даде рядък шанс да обичате и да бъдете обичани. Всичко, което трябва да направите е да оставите настрана гнева и недоверието.

Съвет:

За да постигнете щастие, трябва да преодолеете много трудности. Помнете добре известната поговорка: „Всичко, което се прави, е за добро“. Приемете разочарованието. Приемете критика. Успокойте раздразнението и гнева – само доброто може да се победи злото.

  1. Скорпион: ангел Мумиел

Скорпионите ще имат ангел-покровител Мумиел – пазител на човешкото здраве . Това ще им даде сила и ще помогне да излекуват всяка болест.

Съвет:

Ще имате възможност да се отпуснете и да се възстановите – опитайте се да не я пропускате. Почивката обаче трябва да допринесе за възстановяването на вашето здраве, а не да му навреди. Не злоупотребявайте с храна и алкохол.

9. Стрелец: Ангел Вритил

Ангелът на мъдростта , ще стане ангел пазител за зодия Стрелец. Той със сигурност ще помогне при вземане на трудно решение, при ежедневен проблем или за важен въпрос.

Съвет:

Трябва внимателно да планирате всичките си дела. Не става въпрос само за работа, а и за лични отношения. Прекаленият максимализъм ще се превърне в сериозна пречка по пътя ви. Внимавайте за речта си.

10. Козирог: Ангел Лахабиел

Ангел пазител на Козирозите ще е Лахабиел – пазител и закрилник. Това означава, че няма, от какво и от кого да се страхувате. Един ангел ще застане до вас и никой няма да може да ви пречупи.
Съвет:

През този период рискът във всеки бизнес, свързан с подпомагане на хората, ще е оправдан. Ако се ръководите от закона, съвестта и желанието да завършите работата си докрай, няма да има препятствия по пътя ви.

  1. Водолей: Ангел Уриил

Водолеят ще го пази ангел-пазител – ангелът на съдбата. Не се знае къде ще ви отведе, до самия връх на вълната или ще ви спусне в мрачните дълбини, но определено ще почувствате неизбежността на случващото се. Да, крехката лодка не може да се бори с океанското течение, но това не означава, че гребецът трябва да изостави греблата и да се предаде на милостта на стихиите.

Съвет:

Съдбата ще ви отведе на места, за които дори не подозирате. Не се обезсърчавайте и не се страхувайте. Всемогъщият не ви изпраща изпитания, с които е невъзможно да се справите. Направете каквото трябва и определено ще успеете. Ако през този период случайно срещнете нови непознати, огледайте ги по-внимателно. Може би те са предопределени да играят важна роля в живота ви.

12. Риби: Ангел на тайните

За рибите техният ангел-пазител ще им помогне да научат няколко тайни на други хора или просто да чуят информация, която не е била предназначена за техните уши. Запомнете основното правило: тайните обичат тишината. Не се опитвайте да кажете на някого за това, което сте научили, или дори по-лошо, да разпространявате клюки по лични въпроси. Използвайте разумно информацията, която получавате.

Съвет:

Много нови дела и текущи проблеми ще ви дойдат до главата. Внимавайте с парите, не цялата информация, която ще ви бъде казана „на тайна“ е вярна.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ