HomeИнтересноАко сте разсипали сол, обърнете внимание: това е висша сила

Ако сте разсипали сол, обърнете внимание: това е висша сила

За правилното тълкуване на някои знаци, като например разсипана сол трябва да знаете точно и времето, когато солта е била разпръсната. Това е необходимо, за да разберете колко бързо ще се сбъдне прогнозата.

Например, подправката, разпръсната на обяд, предвещава скорошното изпълнение на прогнозата.

Солта, разпръсната сутрин, обещава дълго въплъщение на прогнозата. От тълкуването до изпълнението ще мине поне месец.

Ако сте изсипали сол през нощта или вечерта, тогава имайте предвид и покажете нежеланието си да се промените. Прогнозата ще се сбъдне само, когато животът ви се промени значително. Само след кардинални промени ще се сбъдне това, което знакът показва.

Както може да видите, в знаците всичко има значение, дори времето, когато се е случило това или онова събитие. Може да не придаваме значение на някой детайл, но той ще се окаже ключов. Има и знаци, където всички детайли са важни, дори и незначителните. Това е като пъзел – едно парче няма стойност, но без него картината няма да се получи.

Каквато и да е негативната прогноза, всичко може да се коригира. Нашите предци също са се научили как да неутрализират знаците. Време е и вие да се научите.

Какво да правиш, когато разсипеш захар, сол, брашно – интересни поверия

Ако случайно сте разсипали сол, обърнете внимание на деня от седмицата и часа от деня. Това е намек от висша сила!

Има определен ред, който трябва да се спазва. Така например, ако се разлели “бяло злато”. Извършвайки всички действия в правилната последователност, може да предотвратите неприятни събития. Предлагат се няколко варианта, който и да изберете зависи от това, колко подправка е разлята.

Малко разлята подправка се оставя на масата за няколко часа. След като изтече времето, вземете чиста чиния и изметете праха от там. По време на метенето човек трябва да каже: “Аз махам солта, измитам мъката. Не ме търсете неприятности, без вас е по-лесно в живота.” От купата трябва да изядете малко подправка и да измиете добре съдовете. В същото време не е необходимо да изсипвате сол в кофата за боклук, тя ще се измие под течаща вода. По време на измиване постоянно повтаряйте: “Измивам солта, забравям за скръбта. Няма да го помня нито през нощта, нито през деня.” По-добре е да не използвате чинията още един ден, за да неутрализирате напълно поличбата.

Малка шепа “бяло злато” се събира и се изсипва обратно. В същото време мислено се повтаря: “Аз не развалям солта, не я пилея напразно, чакам късмет в апартамента си. Няма място за нещастие, нека не чака друг отговор.” Преди да се извадя цялата подправка, взема се щипка и се хвърля, през лявото рамо. Оближете пръстите си и плюйте надясно три пъти. Солницата трябва да се постави на място, преди това се чука три пъти на пода или на масата. Ако оставите солницата, където е била разпръсната солта, скоро ще се появят проблеми, защото признакът не е неутрализиран.

Струва си да се вземе сериозно, ако е разпръсната много сол. За да неутрализирате ефекта от предсказанието, трябва да помолите приятел или роднина за помощ. Заедно трябва да разтворите всичко разлято в чаша топла вода. След това трябва да вземете малко от чашата и да кажете: “Изядохме един килограм сол заедно, пихме солена вода. Сега не се страхуваме от неприятности, нека бъде премахната.” Когато се произнесе фразата, се излива солена вода и чашата се измива добре. Не е необходимо да сипвате нова порция сол в солницата, за да бъде неутрализацията успешна.

Разлятото “бяло злато” е малка загуба от икономична гледна точка, но означава много по отношение на прогнозите. Това може да е резултат от неловкост или знак отгоре. Лошите или добрите събития може да не зависят от количеството разлято вещество, но никога не пречи да проверите. Неутрализацията трае повече и така ще сте по-спокойни.

Има мнение, че е необходимо да се смеете силно над разлятата подправка, за да изплашите неприятностите. Този метод помага на някого, но не и на други, но има право на живот. Дали си струва да вярваме в знаците за солта, всеки трябва да реши сам. Ако не вярвате в нещо, това не означава, че то не съществува, а просто мозъкът ви все още не е готов да приеме нова информация. Не, напразно предците са събирали знаци толкова години. Със сигурност има смисъл в това.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ