HomeИнтересноБългарияКолко е най-големият джакпот от тотото печелен някога в България

Колко е най-големият джакпот от тотото печелен някога в България

Казват, че ако джакпотът е спортист, ще бъде световен рекордьор. Ако той е артист ще печели Оскари, факт е, че той е джакпот и мерителната му единица е в пари.

Колко е най-големият джакпот от тотото печелен някога в България, вижте сега:

С настъпване на 65 годишния юбилей за Българския спортен тотализатор, стана известен и късметлията, който остава в историята до момента. Той спечели 11 715 402 лева.

Късметлията с най-крупния до сега джакпот в историята на българското тото, взема печалбата си. Както е редно, имената му не се обявяват публично, но е известно, че той е родом от град Сливен. Роденият под щастлива звезда мъж получава паричната си награда с Централното управление на спортния тотализатор. Печалбата от 31-я тираж на игра „Тото 2 – 6 от 49“ беше връчена на13-я ден, след магичното завъртане на тото сферата.

Щастливата за новия милионер комбинация и е направена с минимален залог от негова страна, в размер на 1,20 лв., а печелившите числа бяха: 6, 15, 24, 33, 34, 38.

Любопитно:

Според правилата на играта, голямата печалба се изплаща ежемесечно в рамките на следващите 14 години.

По правила и закон, както споменахме по-горе българският спортен тотализатор, винаги гарантира запазване анонимността на печелившите. Той се застъпва и за сигурността на всеки спечелил голямата награда по време на получаването на печалбите. Такива лица, винаги са освободени от местни и държавни данъци.

И така, джакпотите все повече растат в най-познатите, стари и утвърдени игри на „Тото 2“.

Всеки, който иска може да опита късмета си, пък съдбата си знае работата!

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ