HomeИнтересноБългарияНа кои пирамиди напомня тази в село Спасово

На кои пирамиди напомня тази в село Спасово

Пирамидата в Спасово, навярно сте чували за нея?

Знаете ли, на кои пирамиди напомня тази в село Спасово? Днес ще ви разкажем, ако случайно не сте ходили още там и нямате представа.

Пирамидите в Спасово приличат на известната Хеопсова пирамида. По право, те са доста по-умален. Истината е, че Мария Пейчева, построила в двора си тази пирамида в родното си старозагорското село. Идеята на 63-годишната жена била да си излекува дископатията и шиповете.

Идеята на Пейчева й хрумнала, когато нейната сестра била с поставена диагноза диабет. Жената имала напреднал стадии, а само няколко процедури се оказали достатъчни, за да върнат отново жизнеността и способностите и в норми. Вестта, бързо се разчула и заприиждали хора с различни заболявания откъде ли не. Сред тях имало и много с тежки и нелечими заболявания.

Говорело се за какви ли не чудни случаи, като например пациентката с множество разсеики, която дори лекарите отписвали. След като престояла в пирамидата, раковите клетки нямалели драстично, което изумило, дори медицината.

Учени, доктори и архитекти и до днес не могат да разгадаят загадката заложена в пирамидите. И все пак, въпреки, това, на което сме учени и вярваме, никой не смее да отрече въздействието им над човешкото здрави и човека. Някой смятат, че необичайната им сила има влияние на клетъчно ниво. Тук самовнушението е изцяло отхвърлено.

И така, ако се питате все още на кои пирамиди напомня тази в село Спасово, нека ви кажем. Те достигат височина над 2 м, в широката си част са 3,4 метра. Във вътрешната част пирамидата има две легла с височина 70 см от самия под. Според някои физици именно в тази точка се намира сечението, което прави своя фокус на три нива едновременно. Това са трите важни типа енергия – Космос, Земя, Биология.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ