HomeИнтересноПолезноНикога не прави тези неща за мъж

Никога не прави тези неща за мъж

Ето какво никога и при никакви условия не трябва да правите

Дори ако наистина харесвате мъжа в живота си, има неща, които никога не трябва да правите за него.

Разбира се, в една връзка хората обичат да правят нещо добро един за друг, но това не означава, че вие ​​сте неговата чистачка или икономка. Освен това неговите интереси определено не се броят повече от вашите собствени. Има и много други неща, които не трябва да търпите от мъж или които никога не трябва да правите за мъж.

Ето какво никога и при никакви условия не трябва да правите

Изпиране на прането му

Особено ако не живеете заедно, определено не носите отговорност за прането му. Нито сте длъжни да чистите за него. И дори да живеете заедно, от това не следва непременно, че вече сте отговорни за цялото домакинство.

Хирургически намеси

Той иска да имате по-големи гърди? Това не означава, че неговите или нейните желания са решаващи за това дали тялото ви да бъде хирургично променено.

Пренебрегване на собствените си приятели

Защото сега имате мъж до себе си и неговите приятели. Това е истински абсурд! Никога не трябва да обръщате гръб на собствените си приятели.

Правите секс без презерватив

Не всяка полова болест се забелязва, не рискувайте да се сдобиете с такава.

Диета, наложена от него

Въпреки че такава промяна не е толкова дълбока, колкото козметичната хирургия, тя върви в същата посока. Ако искате да отслабнете и да станете по-здрави, това е вашият избор.

Татуировка с името му

Не го правете! В крайна сметка връзката, колкото и обещаваща да изглежда, може да приключи един ден!

Забравяте собствените си интереси

Преди да го познавате, винаги ли сте били в движение, правили ли сте много неща и сте се занимавали с различни хобита? Сега прекарвате времето си само с него и се посвещавате на неща, които той харесва повече от вас? Не е добра идея. Важно е всеки партньор в една връзка да има и свои собствени интереси. Разбира се, искате да прекарвате колкото е възможно повече време заедно, особено в началото. Но не забравяйте нещата, които обичате да правите

Отказване от лично пространство

Той трябва да знае всичко за вас през цялото време и, например, винаги да знае къде се намирате? Вие не отговаряте пред него 24 часа в денонощието за това, което правите и защо.

Да се ​​откажете от семейството си заради него

Ако той откаже да прекарва време с родителите ви, все пак можете да ги посетите сами. Мъжът не трябва да е причината да губите връзка със собственото си семейство.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ