HomeЛайфстайл5 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

5 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

Новата връзка винаги е вълнуваща вихрушка. Любовта разцъфтява твърде бързо и вие започвате да мислите за партньора си като за най-значимия човек на света. Постоянните пеперуди в стомаха ви, тръпката да се видите един друг и новият блясък, който имате, няма съмнение, че началото е страхотно. Но чувствате ли, че връзката ви се развива твърде бързо? Има ли нещо, което ви кара да се чувствате неудобно или несигурно?

1. Вие идеализирате партньора си и правите компромис с ценностите си

Губите себе си във връзката – готови сте да пожертвате времето си, времето с приятелите и семейството си и оставяте нуждите си настрана, за да се концентрирате върху връзката. Правите компромиси дори с принципите си, за да направите партньора си щастлив. Поставяте партньора си на преден план и пренебрегвате всичко!

2. Всичко във вашата връзка е въпрос на физическа химия

Във връзката ви липсва комуникация и граници. Всичко е свързано с интимност. Има много неща, които не знаете един за друг, но сте толкова увлечени от физическото привличане… Любовта не е само сексуална химия и ако това е всичко във връзката ви, има големи шансове да се втурнете в нещо, което после да се окаже, че просто не е за вас… Ако изглежда, че сексът е единственото нещо, което ви държи свързани, тогава връзката ви се развива твърде бързо. А и едва ли има бъдеще…

3. Няма абсолютно никакви конфликти

Нямате представа какво кара вашия партньор да се ядосва или разстройва, какво харесва или не харесва. Не е имало недоразумения или конфликти, така че всичко изглежда перфектно. Кавгите, споровете и разногласията са част от всяка връзка. Ако връзката ви не е виждала възходи и падения, това означава, че нещо не е наред.

4. Вие сте във възстановяваща връзка

Възможно е да не сте се възстановили от скорошната си раздяла и имате нужда от време, за да се справите с това. Бързо сте се впуснали в нова връзка, без да сте се излекували от миналото си. Когато една връзка приключи, е изкушаващо да скочите в друга, за да се почувствате по-малко самотни и може да се движите твърде бързо в посока прибързано обвързване.

5. Вече планирате съвместно бъдеще

Когато една връзка е нова, е лесно да бъдете изключително любящи и грижовни. Всичко в света ще ви изглежда красиво. Но ако и двамата вече вземате огромни житейски решения, планирате да се преместите да живеете заедно след месец или по-малко срещи или мислите да се запознаете с родителите си, тогава това е червен флаг – прибързвате, и то много. По-скоро преследвате чувство, отколкото сериозна връзка.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ