HomeЗдраве7 неща, които привличат нещастието у дома

7 неща, които привличат нещастието у дома

Разберете кои са те

Не само счупено огледало – разберете какво носи лош късмет и изчистете пространството си от предмети, в които се натрупва негативна енергия. Уверете се, че съдбата започва да ви благоприятства.

Генералното почистване е чудесна възможност да се отървем от ненужните неща, които не само претрупват пространството ни, но и могат да привлекат лош късмет. Ако от дълго време се сблъсквате с необясними, странни ситуации, проверете дали не се обграждате с предмети, които действат като магнит за лош късмет.

Как да се отървете от лошия късмет? 

Какво носи нещастие у дома? На първо място, неизползваемите предмети, които затрупват пространството ви – отървете се от тях. Прочетете списък с нещата, които най-често са причина за злощастната съдба.

Не използвате, но все пак не искате да го изхвърлите? Ако знаете, че имате склонност да трупате ненужни предмети, помолете някой да ви помогне да вземете рационални решения.

1.Обеци, които не са чифт

Загубихте едната обеца и не искате да изхвърлите другата? Такива предмети привличат лош късмет, създават ненужна бъркотия и нарушават фън-шуй. Принципите на китайската философия не оставят илюзии: всяко нещо без смисъл има отрицателно въздействие върху домашното пространство и може да бъде отговорно за постоянен лош късмет.  Организирайте кутията си за бижута и съдбата може да се обърне към вас.

2.Счупени устройства

Не винаги има време да се отървете от повредено устройство веднага – това е разбираемо. Въпреки това, ако сте трупали счупени предмети от дълго време, надявайки се да ги поправите някой ден… Спрете да мамите и се отървете от електро-отпадъците в дома си.

3.Счупено стъкло

Счупеното стъкло може да е причина за лош късмет, с който продължавате да се сблъсквате напоследък.

Особено обърнете внимание на счупеното огледало – има суеверие, че счупеното огледало е отговорно за 7 години нещастие. Според принципите на фън-шуй, мръсните, обезцветени или повредени огледала привличат лош късмет и канят негативна енергия във вашия дом.

4.Счупен часовник и неактуален календар

Сменете батерията в часовника или се отървете от будилник, който не е работил години наред. Това е изключително важно – оказва се, че счупените часовници са символ на лош късмет. Според правилата на фън-шуй те спират в часа, който носи нещастие.

5.Ловни трофеи

За щастие мъртвите препарирани животни все по-малко се третират като интериорни декорации, но ловните трофеи все още могат да бъдат намерени във вашето мазе или таван. Отървете се от тях без съжаление. Заобикалянето със смърт ще привлече сериозно нещастие към вас.

6.Неуспешни подаръци

Кой от нас поне веднъж не е получил нежелан подарък? Нека този артикул, който изобщо не ви харесва, да зарадва някой друг.

7.Разпръснати монети

Разходете се из къщата и проверете за разпръснати пари под някой от шкафовете. Те може да са отговорни за лошия късмет, свързан с финансите. 

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ