HomeЗдравеМетод предсказва бъдещето на кожата

Метод предсказва бъдещето на кожата

Разберете кой е той

Заменете консултацията с дерматолог със скенер за диагоностика

Използването на подобно изследване е приятно и лесно. Извършва се с помощта на бяла и кръстосано поляризирана светлина. Този метод e напълно безвреден за лицето. На финала ще получите снимка с модел на вашата кожа, която може да покажете на вашия дерматолог.

Американският уред ще ви даде информация за пигментните петна, разширените капилярчета, порите, състояние на колагеновите и еластиновите връзки, както и нивото на хидратация.

Лазерни процедури – предимствата за вашата кожа

В съвременната козметология лазерът се използва за премахване на нежелано окосмяване по тялото, за лечение на белези и акне, за премахване на паякообразни вени, за възстановяване кожата на лицето, за премахване на пигментни петна и други несъвършенства върху кожата.

Най-популярната процедура сред жените е лазерната епилация. Премахването на нежеланото окосмяване по тялото с лазер ви позволява да забравите за „проблемните зони“ завинаги и само с няколко посещения ще получите гладка кожа.

Лазерното отстраняване на паякообразни вени също е популярно сред мъжете и жените. Предимството на тази манипулация е липсата на увреждане на кожата, болка и дискомфорт по време на облъчване. Единственият недостатък на тази лазерна процедура е невъзможността за отстраняване на дълбоки съдове.

Както всички козметични процедури, лазерните терапии имат своите предимства и недостатъци. Сред предимствата на тази техника са безболезненост, кратък период на възстановяване и минимални странични ефекти.

Ако говорим за недостатъците на лазерната козметология, трябва да отбележи само 2 минуса: висока цена и краткосрочни нежелани реакции (например подуване и зачервяване на кожата), които изчезват в рамките на 2-3 дни след процедурата.

Премахване на пигментни петна с лазер

Лазерът премахва пигментни петна от всяка част на тялото. Настъпва общо подмладяване на кожата. В микрозоните на лазерно облъчване започва процесът на регенерация на нови структурни протеини, участващи в процеса на обновяване на кожата – колаген и еластин.

Лазерно отстраняване на пост-акне

Пост-акнето е комплекс от кожни дефекти, които остават след акне.
С помощта на лазерна процедура се премахват микрочастиците от белези и кожата се възстановява поради производството на нов колаген.

Лазерна технология за деликатни зони

Не се колебайте да подобрите и състоянието на деликатната кожа на шията. Лазерният лъч образува хиляди микрозони върху всеки сантиметър от кожата, унищожава старият и дефектен колаген и излишният пигмент. В същото време около всяка зона има нови клетки, които се активират под въздействието на топлината. По време на този процес се появява кожа без дефекти. Цялата структура се променя и тя става гладка, еластична и хидратирана.

На каква възраст могат да се правят лазерни процедури?

Препоръчително е да се прибягва до лазерни процедури след 25-годишна възраст.
Първият знак, че можете да мислите за лазерно подмладяване, са разширените пори. Вторият знак е появата на отпусната кожа, фини бръчки в областта около очите, скулите и намаляване на еластичността.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ