HomeХороскопЛюбовен хороскоп3 двойки зодии, които никога няма да са щастливи заедно

3 двойки зодии, които никога няма да са щастливи заедно

Астролози посочиха три двойки зодии, които никога няма да са щастливи заедно. Те се оказаха несъвместими един с друг. Кои са те, разберете сега…

Ето кой попада в списъка на несъвместимите:

Телец и Стрелец

Представителите на тези знаци са абсолютно противоположни. Те имат различни принципи, приоритети и дори начин на живот. Телец за спокойствие и баланс, а Стрелец от време на време се отдава на приключения и активност. Следователно животът на тази двойка ще се сведе до безкрайни скандали и пропуски.

Овен и Дева

Девите трудно ще приемат упоритостта и ината на Овена. Овенът от своя страна ще възприеме Девата като студен и лишен от чувства човек. Представителите на двете зодии ще могат да преговарят и да правят компромиси помежду си известно време, но търпението им няма да продължи дълго.

Рак и Водолей

Родените под тези знаци няма да намерят взаимно разбирателство именно по въпросите на взаимоотношенията. Раците са много привързани към къщата, обичат спокойствието и комфорта, изискват нежност и внимание, а Водолеите често имат нужда да бъдат сами със себе си и да поддържат лично пространство. Раците и Водолеите в един момент просто ще започнат да предявяват твърде много претенции един към друг, които бързо ще им омръзнат.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ