HomeХороскопЛюбовен хороскоп7 смъртни гряха по зодии – вижте своята слабост

7 смъртни гряха по зодии – вижте своята слабост

Има седем смъртни гряха – гордост, алчност, завист, гняв, изневяра, лакомия и мързел. Всеки от нас е обект на различни грехове.

7-те смъртни гряха по зодии – вижте своята слабост

И често греховете атакуват неусетно! Кой от тях ще бъде най-разрушителен за вашата зодия, можете да разберете за това в този специален хороскоп.

Фурна – гняв

Овните в своите настроения и проявите често не могат да устоят на гнева. Той унищожава не само тези, към които е насочен, но и тези, които го излъчват. Ако сте родени под знака на Овен, не бъдете сигурни, че понякога може да сте твърде арогантни. Запитайте се: „Как да предотвратя изблиците на гняв?“

Телец – лакомия и мързел

Телците са истински гастрономи и просто обичат вкусната храна! В същото време може да са много мързеливи. Така в Телеца ясно да се проявят два гряха наведнъж – лакомията и мързелът. Те се превръщат в смъртоносна комбинация. Ако често забелязвате подобни черти в живота си, опитайте се да намерите причината за негативните прояви.

Близнаци – Изневяра

Вашата раздвоена личност често се увлича по противоположния пол и затова сте склонни да се плъзнете към изневяра. Това ви пречи да контролирате желанията си, а удоволствието от подобни действия ви дава енергия. Опитайте се да разберете, на какво трябва да обърнете повече внимание.

Рак – мързел

Раците обичат спокойствието и тишината. Затова не е изненадващо, че мързелът е най-актуалният грях за тях. Те се затварят от света, давайки на този грях доста лесен пропуск. Те трябва да разберат, какво причинява мързела в живота им.

Лъв – гордост

Горди Лъвове, Царе на Вселената, вашето его очевидно ви контролира. Не забравяйте, че гордостта предшества падението. Вашето чувство за превъзходство няма нищо общо със здравословното самочувствие. Често губите ума си и затова сте склонни да се фокусирате, върху личното си его. Опитайте се да разберете, какво точно ви липсва.

Дева – гордост

Девите са твърде арогантни. Харесва им, когато някой ги ласкае, обичат да ръководят всеки бизнес и да изискват признание. Желанието за внимание заслепява тяхното самочувствие.

Везни – завист

Везните често са нещастни поради завист към другите. „Защо той има по-добра кола, по-добра работа, по-добър спътник от мен?“ Техният грях е завистта. Склонни са да се борят със собствения си ум и да страдате от това.

Скорпион – изневяра

Скорпионите най-често се борят с изневярата. И, за съжаление, често губят! Искат да опитат всичко наведнъж и по-добре с всички. Постоянно трябва да печелят. Поради дивата си природа изпитвате много изгарящи чувства.

Стрелец – мързелив

Стрелците са типични ленивци! Въпреки че са свободни и презират много норми, то им липсва постоянство в действията. Имат проблеми с изпълнението на задачи и задължения.

Козирог – гордост

Това е още една зодия, която е твърде страстна за вашето съвършенство. И всичко пак това е безполезно забавление да се борят непрестанно за собственото си него. Дожре е да се вгледат и да забележат повече прояви на собствената си гордост.

Водолей – гняв

Водолеите винаги са доста оригинални, но и никой не може да бъде толкова зъл, колкото тях. Гневът ви дава смелост, но в действителност лесно се контролира. някой гневът често се обръща, срещу им.

Риби – завист

Риби, тяхната преувеличена чувствителност така ги заслепява, че често развалят радостта си от живота със завист. „Имам малко любов, малко пари …“ – оттук растат негативните емоции. Това количество негативност ги кара да изглеждате огорчени за другите.

Свързани статии

НАЙ-ЧЕТЕНИ